Κοτόπουλο κρασάτο

Κοτόπουλο κρασάτο

Χώρισε το κοτόπουλο σε μερίδες που θα αλευρώσεις και θα ροδίσεις με Bιτάμ Culinesse στην κατσαρόλα.
Mετά περίχυσε το κοτόπουλο με το κονιάκ, άναψε ένα σπίρτο και πλησίασε το στο κονιάκ (με προσοχή): το κοτόπουλο θα γίνει «φλαμπέ»!
Σόταρε τα κρεμμυδάκια με Βιτάμ Culinesse και πρόσθεσέ τα στο κοτόπουλο μαζί με το κρασί, τα μανιτάρια, το σκόρδο, τη δάφνη, το Pummaro, αλάτι, πιπέρι και το ανάλογο νερό.
Σκέπασε την κατσαρόλα και άφησε το κρασάτο κοτόπουλο να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου μία ώρα. Σερβίρεται ζεστο.


Υλικά
Αλεύρι
1 φύλλο δάφνη
1 ποτηράκι κονιάκ
1 κοτόπουλο (1½ κιλό περίπου)
1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
250 γρ. μανιτάρια κονσέρβα ή φρέσκα
200 γρ. Βιτάμ Culinesse
1 σκελίδα σκόρδο
½ κιλό κρεμμύδια κοκκάρια
1 Pummaro Ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φακές με μανιτάρια Tαραμοσαλάτα με ψωμί »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες