Καλαμαράκια γιαχνί

Καλαμαράκια γιαχνί

Ένας διαφορετικός τρόπος για να μαγέψετε καλαμαράκια γιαχνί. 
Υλικά

1 κιλό καλαμαράκια
1 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 

½ φλιτζάνι βασιλικό
500γρ. φρέσκες ντομάτες 

1 λεμόνι (το χυμό του)
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι σε κόκκους

Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε τα καλαμαράκια και τα κόβουμε σε ροδέλες, ,βάζουμε σε μία κατσαρόλα λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά, προσθέτουμε τα καλαμαράκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, προσθέτουμε το σκόρδο, τη ντομάτα, το λεμόνι, τη δάφνη, το αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι. Όταν τα υλικά πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα καλαμαράκια, περίπου 35 με 40 λεπτά. Λίγο πριν τα κατεβάσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βασιλικό και το μαϊντανό.

Συνταγή της κυρίας Γεωργίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χαλβάς φαρσάλων Γίγαντες με λαχανικά στο φούρνο »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες