Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπισκοτογλυκό ψυγείου στο πι και φι!

Μπισκοτογλυκό ψυγείου στο πι και φι!

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για τις βραδινές λιγούρες της μαγείρισσας Μόνικας Μπουντούρη

 

ΥΛΙΚΑ

 

2 με 3 πακέτα μπισκότα Παπαδόπουλου( τα κλασικά) 

 

2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα

 

2 κουτιά έτοιμη σαντιγη

 

περίπου μισό λίτρο γάλα 

 

2 κουταλιές του γλυκού nescafe

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

Βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα με τον καφέ (ένα ένα τα μπισκότα)

 

Χτυπάμε τη σαντιγη με το ζαχαρούχο μαζί

 

Στην συνέχεια απλώνουμε τα μπισκότα στη βάση και στα πλαϊνά μίας φόρμας και ρίχνουμε τη μισή ποσότητα της κρέμας

 

Απλώνουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και την υπόλοιπη κρέμα από πάνω

 

Αφήνουμε το γλυκό 2 με 3 ώρες στο ψυγείο μέχρι να δέσουν τα υλικά

 

Προαιρετικά ρίχνουμε σκόνη σοκολάταςκαι τριμμένο μπιρσκότο για διακόσμηση και το γλυκό μας είναι έτοιμο να σερβιριστεί!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κατασκευή Ιστοσελίδων www.acp.gr