Το 25χρονο «κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής» που βρήκε τον Μαζιώτη

Το 25χρονο «κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής» που βρήκε τον Μαζιώτη

Από την Ομόνοια ως το Μοναστηράκι, μια γυναίκα αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είχε γίνει «σκιά» του Νίκου Μαζιώτη, από τη στιγμή που κατέβηκε από το βαγόνι του Ηλεκτρικού!

Αν και ο καταζητούμενος τρομοκράτης φορούσε περούκα και γυαλιά ηλίου, η νεαρή κοπέλα τον αναγνώρισε και άρχισε να τον ακολουθεί βήμα προς βήμα από απόσταση, κρυμμένη ανάμεσα στο πλήθος.

Η 25χρονη αστυνομικός τον είδε στη στάση του Ηλεκτρικού στην Ομόνοια, όταν εκείνος έμπαινε σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά. Αμέσως τον ακολούθησε και αποβιβάστηκε μαζί του στο σταθμό του Μοναστηρακίου, τον είδε να μπαίνει στο κατάστημα με τα είδη ταξιδίου και στη συνέχεια ακολούθησε η καταδίωξη και η σύλληψη.

Μάλιστα, στο «κορίτσι» της Αντιτρομοκρατικής υποκλίθηκε και ο υπουργός Δημόσιας τάξης Βασίλης Κικίλιας. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega, επιβεβαίωσε το σημαντικό ρόλο της γυναίκας αστυνομικού στον εντοπισμό και τη σύλληψη, τελικά, του Μαζιώτη.

Πρόκειται, όπως είπε, για γυναίκα αστυνομικό που υπηρετεί στην Αντιτρομοκρατική. Μάλιστα, ο υπουργός αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός θέλησε να την ευχαριστήσει προσωπικά. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ του πρωθυπουργού στο κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής» είπε ο κ. Κικίλιας, χωρίς ωστόσο να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.