Στο 21% το ποσοστό των γυναικών στη διοίκηση των ελληνικών επιχειρήσεων

Στο 21% το ποσοστό των γυναικών στη διοίκηση των ελληνικών επιχειρήσεων

Στην εκδήλωση «High Heels on High Hills» που διοργάνωσε η ICAP Group , ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, CEO της ICAP Group, αναφέρθηκε στην αύξηση του ποσοστού των γυναικών στη διοίκηση των ελληνικών επιχειρήσεων, από 19% το 2012 σε 21% το 2013, βάσει έρευνας που εκπονεί η ICAP κάθε χρόνο και δημοσιεύεται στο Leading Women in Business και τόνισε ότι οι επιχειρήσεις οφείλουν να αξιοποιήσουν τις γυναίκες στελέχη τους και να θέτουν σαφείς στόχους επ’ αυτού.

Στην εκδήλωση αναλύθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούνται από τις εταιρείες EMC Hellas, Xerox Hellas και Microsoft Hellas σχετικά με τη διευκόλυνση της ανέλιξης των γυναικών στις επιχειρήσεις τους, ενώ αναλύθηκαν και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα στελέχη κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, αλλά και τα μυστικά για μια πετυχημένη καριέρα, βάσει προσωπικών εμπειριών των ομιλητριών.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.