Στην Ελλάδα το νέο clip της Ιντίλα

Στην Ελλάδα το νέο clip της Ιντίλα

Έμπρακτα αποδεικνύει την αγάπη της για την Ελλάδα η Ιντίλα, η Γαλλίδα σταρ που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο με το «Dernière Danse»: το νέο της video clip γυρίστηκε στη χώρα μας!

Μαγευτικά τοπία, θάλασσα, ήλιος, ένας παλιός σταθμός τραίνου: αυτά είναι τα συστατικά του βίντεο του τραγουδιού «S.O.S», που δείχνει σε όλο τον κόσμο πλάνα από την Χαλκίδα, αλλά και κέντρο της Αθήνας, στο σταθμό «Βικτώρια» του ΗΣΑΠ.

Η Ιντίλα, που βρέθηκε στη χώρα μας για να τραγουδήσει στο «The Voice», ανταπέδωσε την αγάπη που της έδειξε το ελληνικό κοινό, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο ένα μόνο κομμάτι από τις ομορφιές της πατρίδας μας!

Τα γυρίσματα έγιναν πριν από περίπου ένα μήνα, υπό άκρα μυστικότητα, ενώ το «S.O.S», το τρίτο single από τον δίσκο «Mini World», έχει ήδη ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο προβολές στο YouTube!

 

 

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.