Σήμερα, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Σήμερα, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Συνεδριάζει στις 7 Ιουλίου το Δημοτικο Συμβουλίο Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης, στις 19:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την μείωση σε Δ.Τ. και Δ.Φ. για άτομα με αναπηρία (Α.Μ.Ε.Α.), άπορους, πολύτεκνους και έχοντες την ιδιότητα του πολυτέκνου.

2. Επικαιροποίηση των υπ. αριθ. 103/2013 και 112/2013 προγενέστερων αποφάσεων του Δ.Σ. οι οποίες αφορούν τη φύλαξη των πευκόφυτων κοινόχρηστων χώρων, που ανήκουν στον Δήμο Β.Β.Β. για λόγους πυρασφάλειας και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος απο τους προσερχόμενους επισκέπτες και οχήματα με εξαίρεση των οχημάτων του Δήμου καθώς και οχήματα πυροσβεστικής, αστυνομίας και ασθενοφόρα.

3. Aναστολή λειτουργίας παιδικών χαρών Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

4. Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών αρμοδίου ελεγκτικού οργάνου παιδότοπων που αδειοδοτούνται απο το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

5. Eισήγηση για καταγγελία σύμβασης εκκαθαριστών Δ.Ε.Α.Β.

   Σχετικά: Απόφαση 108/2014 του Δημοτικού Συμβουλίου.

6. Εξόφληση οφειλών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (ΔΗ.ΚΕ.Β.Β.Β).

7. Ψήφιση κριτηρίων επιβολής οικονομικής εισφοράς (τροφεία) 2014-2015 στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Β.Β.Β.

     Σχετικά: Απόφαση 48/2014 του ΟΑΠΠΑ.

8. Λήψη απόφασης για την υπαγωγή κτιριακών και λοιπών εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου Βάρης στο Ν.4178/2013.

9. Λήψη απόφασης σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ν.215/75 σχετικά με την αποδέσμευση του 70% των ανειδίκευτων εσόδων του Δήμου μας (σύνολο εκτάκτων ανειδίκευτων εσόδων στις 16/5/2014 ποσό 1.052.045,51€), εισπράξεις από Κ.Ο.Κ., πρόστιμα, τόκους, προσαυξήσεις εκπροθέσμων καταβολών κλπ, για την κάλυψη τακτικών εξόδων του Δήμου μας.

10. Διόρθωση οικονομικού απολογισμού Σχολικής Επιτροπής 1ου Νηπιαγωγείου Βούλας, Δ.Ε Βούλας για το οικονομικό έτος 2011.

     Σχετικά: Απόφαση 30/2014 της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

11. Προέλεγχος Απολογισμού έτους 2013 Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

     Σχετικά: Απόφαση 139/2014 της Οικονομικής Επιτροπής.

12. Eπαναφορά θέματος προς συζήτηση στο Δ.Σ του Δήμου περί έγκρισης Οικονομικών Απολογισμών για τα έτη 2010 και 2011 της Σχολικής Επιτροπής Λυκείου Βουλιαγμένης, Δημοτικής Ενότητας Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.

13. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για την επανασυγκρότηση επιτροπής καταλληλότητας για την αρτίωση του Γυμνασίου-Λυκείου 1ου ΤΕΕ Βάρης.

14. Συμμετοχή του Δήμου σε Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Υλοποίηση Πράξεων στο πλαίσιο της Δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” (χρηματοδότηση του Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης).

15. Έγκριση διενέργειας και τρόπου εκτέλεσης υπηρεσίας συντήρηση και επισκευή οχημάτων Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης έτους 2014.

16. Λήψη απόφασης για την κατεδάφιση της Καντίνας Β΄στο Μ. Καβούρι.

17. Eξώδικο συμβιβασμό για καθορισμό τιμή μονάδος εκτάσεων εισφοράς γης που μετατράπηκαν σε χρήμα στην περιοχή Μηλαδέζα της Δ.Ε. Βάρης.

     Σχετικά: Απόφαση 104/2014 της Οικονομικής Επιτροπής.

18. Διοργάνωση αγώνα Ladies Run 2014 στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

19. Λήψη απόφασης σχετικά με έγγραφη διαμαρτυρία από τον Σύλλογο “Ευρυάλη” για την ένταση και την διάρκεια της μουσικής που προέρχεται από την Α΄Πλάζ.

20. Κατασκευή πέργκολας.


επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.