Νέος Ιερός Ναός στην Βάρη

Νέος Ιερός Ναός στην Βάρη

Ένα όραμα πολλών ετών των κατοίκων της περιοχής της Βάρης θα ολοκληρωθεί τέλη του 2014 με αρχές του 2015. Το όραμα δεν είναι άλλο από την ανέγερση του Ιερού Ναού Πέτρου και Παύλου , ένας ναός σύγχρονος, λειτουργικός, που να καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες των Ενοριτών της Βάρης και της ευρύτερης περιοχής. Ο Ναός βρίσκεται στην οδό Πανός και Αγίων Αποστόλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notosnet, ο ναός θα ανεγερθεί πάνω από τον Iερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Διλόφου Βάρης, θα είναι μικρότερος Ναός από αυτόν την Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, ενώ τις δαπάνες ανοικοδόμησης του Ιερού Ναού έχουν αναλάβει ο Αθανάσιος και η Μαρίνα Μαρτίνου.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου συγκαταλέγεται στους μεγάλους ευεργέτες του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και όχι μόνο. Δεκάδες είναι οι δωρεές που φέρουν την υπογραφή τους. Τώρα μια ακόμη στην Βάρη, μετα από την Παναγία Φανερωμένη της Βουλιαγμένης.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.