Κυριάκος Κοντάκης Κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών!

Κυριάκος Κοντάκης Κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών!

Μία υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής (με τον συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ και επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό), που έχει μπει δυναμικά στην μάχη των εκλογών και κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών είναι ο Κυριάκος Κοντάκης, επιχειρηματίας, με γνωστή αλυσίδα κρεοπωλείων και επιχειρήσεων εστίασης.

Με αρθρογραφία στον τοπικό και κεντρικό Τύπο αλλά και με προτάσεις εποικοδομητικές για θέματα επιχειρηματικότητας, πολιτικής προστασίας και καθημερινότητας, σε συνεχή επαφή με τους πολίτες σε κάθε πόλη και σε κάθε γειτονιά της Ανατολικής Αττικής, δείχνει ότι την Κυριακή που μας έρχεται θα αποτελέσει βασική επιλογή των τοπικών κοινωνιών.

Σύντομο Βιογραφικό

Κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Γεννήθηκε το 1977 και κατοικεί στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Είναι παντρεμένος και έχει δυο γιους.

Αυτοδημιούργητος, ασχολείται επαγγελματικά με την εστίαση και το εμπόριο κρέατος, διατηρώντας αλυσίδα καταστημάτων στην Αττική.

Από το 2011 έως σήμερα, εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος, ενώ για δύο χρόνια διετέλεσε Αντιδήμαρχος στον Δήμο Διονύσου, στον τομέα περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας. Επίσης από το 2011 έως σήμερα, είναι μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού ( Σ.Π.Α.Π ).

Είναι μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως, του Σωματείου Κρεοπωλών Αττικής, οι Ταξιάρχες, καθώς και ιδρυτικό μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου.

Κυριάκος Κοντάκης Κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών 2

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξης

Διαφημιστικο τμημα

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.