Επιβράβευση επιχειρηματιών από τον ΟΑΕΔ με 450 ευρώ για κάθε πρόσληψη.

Επιβράβευση επιχειρηματιών από τον ΟΑΕΔ με 450 ευρώ για κάθε πρόσληψη.

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα που θα προκηρύξει μέχρι το τέλος του μήνα ο ΟΑΕΔ, ενώ είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται Πρόγραμμα επιβράβευσης επιχειρήσεων και αφορά τις επιχειρήσεις που ενίσχυσαν την απασχόληση και τη διατήρησαν. Την επιδότηση θα τη λαμβάνουν οι επιχειρήσεις μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.
Η δράση προϋπολογισμού 61 εκ. ευρώ χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ που λήγει και πραγματοποιείται για να επιτευχθεί η απορρόφηση κάποιων πόρων που δεν είχαν απορροφηθεί. Ταυτόχρονα επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που επένδυσαν στην απασχόληση σε μια δύσκολη συγκυρία, απαλλάσσοντας την επιχείρηση από μέρος του μισθολογικού της κόστους.

 

Ακόμη μια δράση, στο ίδιο πλαίσιο πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα, για τους αυτοαπασχολούμενους που ξεκίνησαν δραστηριότητα από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τις 31/8/2015 και είχαν έστω και μια μέρα ανεργίας το προηγούμενο εξάμηνο.

Σε αυτούς το πρόγραμμα επιστρέφει ποσό μέχρι 10.000 ευρώ εφόσον έχουν τιμολόγια δαπανών.

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.