Εκλογές 2019: Ποιοι διάσημοι εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι

Εκλογές 2019: Ποιοι διάσημοι εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι

Η διαδικασία της ενσωμάτωσης ψήφων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πολλά είναι τα ονόματα διάσημων που εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι.

Με τον συνδυασμό «Αθήνα ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη σημείωσαν επιτυχία οι: Κατερίνα Γκαγκάκη(5.952 ψήφοι), ο Νικόλας Βαφειάδης (5.542 ψήφοι) και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης (2.619 ψήφοι). Και οι τρεις εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι.

 

 

 

Στον Δήμο Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς νικητής» του Γιάννη Μώραλη εκλέχθηκαν οι: Νόνη Δούνια (1.524 ψήφοι) και Αντώνης Νικοπολίδης (1.179 ψήφοι).

 

 

 

 

Στον Δήμο Γλυφάδας με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας» του Γιώργου Παπανικολάου εκλέχθηκαν οι: Μπέσσυ Αργυράκη (1.591 ψήφοι) και Μαίρη Μηλιαρέση (933 ψήφοι).

Στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» του Λάμπρου Μίχουεκλέχθηκε ο Νίκος Βουρλιώτης (706 ψήφοι).

 

 

View this post on Instagram

Αγία Βαρβάρα, σ’ Ευχαριστώ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Αγίας Βαρβάρας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη του, πάντα είναι κοντά μου και πάντα είναι πρώτος στην καρδιά μου. Δεν θα σας απογοητεύσω! Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου για τη συμπαράστασή τους, το ήθος τους και τον καθαρό αγώνα που έδωσαν. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσά σας! Ευχαριστώ τον επόμενο δήμαρχο, το Λάμπρο Μίχο, που μας εμπνέει και μας κινητοποιεί γύρω από τον κοινό μας στόχο: να κάνουμε την Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά. Δεν είναι απλά ένα σύνθημα, είναι το όραμα που μας ενώνει. Όλοι σε στηρίζουμε! #SANTA #AgiaVarvara #ProtiXana

A post shared by NIKOS NIVO VOURLIOTIS (@nikosvourliotis) on May 28, 2019 at 2:36am PDT

 

Στον Δήμο Περιστερίου με τον συνδυασμό «Με την Κοινωνία Μπροστά- Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών» του Ανδρέα Παχατουρίδη εκλέχθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία με 4.552 ψήφους.

 

 

View this post on Instagram

Πριν από 3 μήνες όταν μοιράστηκα με εσάς την υποψηφιότητα μου , ζητούσα να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις Εσυ Δήμαρχε μου , να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας , ένα δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα ! Σήμερα λοιπόν νιώθω με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη την ανάγκη να πω ότι ένα ευχαριστώ είναι λίγο .. 1000 ευχαριστώ για την αγάπη σας , για τη στήριξη , για την ευκαιρία ..! Σε ευχαριστώ Δήμαρχε μας , είσαι ο μέντορας μου , ο άνθρωπος που μας διδάσκει ,που μας εμπνέει , που μας ενώνει ! Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου για την ανοιχτή αγκαλιά ! Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φιλους μου για την αγάπη , τη στήριξη και την κατανόηση ! Ήρθε η ώρα για δουλειά με την πιο δυνατή ομάδα που έχει αποδείξει ότι έχει εξελίξει το Περιστερι μας στην πιο όμορφη, στην πιο σύγχρονη , στην πιο ανθρώπινη πόλη ! Θα δώσω όλο μου τον εαυτό να σας δικαιώσω για την εμπιστοσύνη ! Σας αγαπάω ! ♥️ @andreas_pachatouridis

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on May 27, 2019 at 12:20pm PDT

 

 

Στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής με τον συνδυασμό «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» του Ιωάννη Σταθόπουλου εκλέγεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (303 ψήφοι).

 

Στον Δήμο Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Ενωμένο Μαρούσι» του Γιώργου Καραμέρου εκλέγεται η Σάρα Εσκενάζυ (529 ψήφοι).

 

 

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξης

Διαφημιστικο τμημα

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.