Δες πως θα είναι το μωρό σου

Δες πως θα είναι το μωρό σου

Ολες οι γυναίκες που έχετε σύντροφο ή σύζυγο, αναρωτηθήκατε έστω και για μια φορά πως θα μοιάζει το μωράκι σας κι ας μην είναι στα άμεσα σχέδια σας. Ακόμα και οι μανούλες θα θέλατε να δείτε πως θα μοιάζει το επόμενο παιδάκι σας. 

Αν και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πώς είναι ένα μωρό όσο ακόμα «κολυμπάει» ανέμελο μέσα στο σκοτάδι της μήτρας, σε όλους τους μέλλοντες γονείς αρέσει να σκέφτονται διαφορετικούς συνδυασμούς από τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά των μελών της οικογένειάς τους, τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα τη -μοναδική, ωστόσο- εικόνα και προσωπικότητά του. Στην πραγματικότητα, οι συνδυασμοί αυτοί είναι τόσοι πολλοί που το πώς έχει διαμορφωθεί τελικά ο γενετικός κώδικας του παιδιού σας έχει μεγαλύτερη σχέση με… την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ παρά με το ποια από τα χαρακτηριστικά βρίσκετε εσείς πιο ταιριαστά στην εικόνα που έχετε σχηματίσει για εκείνο στο μυαλό σας. Στο πλαίσιο αυτής της «λοταρίας», υπάρχουν και κάποιοι κανόνες - τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση. Οι κανόνες αυτοί σχετίζονται με αυτό που ονομάζουμε «κληρονομικότητα» ή «Γενετική». Ήδη από τη στιγμή της γονιμοποίησης, το ωάριο περιέχει ένα γενετικό «δελτίο ταυτότητας», το οποίο υπάρχει με τη μορφή των χρωμοσωμάτων σε κάθε μικροσκοπικό κύτταρο της μικροσκοπικής ύπαρξή του και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα που θα έχει το μωρό, όταν πια είναι έτοιμο να βγει στον κόσμο. Σε αυτό το δελτίο ταυτότητας είναι καταγεγραμμένες όλες οι ιδιότητες που κληρονομεί από τους προγόνους του, όπως τα ίσια μαλλιά, τα μαύρα μάτια ή η γαμψή μύτη. Τα μισά από τα χρωμοσώματα που περιέχουν όλες αυτές τις «πληροφορίες» ανήκουν στη μητέρα του και τα άλλα μισά στον πατέρα του, οι οποίοι τα κληρονόμησαν με τη σειρά τους από τους δικούς τους γονείς. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσοι πολλοί είναι οι δυνατοί συνδυασμοί και, κατά συνέπεια, πόσο μοναδική θα είναι τελικά η εικόνα του μωρού σας. 

 Αν λοιπόν αναρωτιέστε σε ποιον από τους δυο θα μοιάζει, δεν έχετε παρά να κάνετε το απλούστατο παρακάτω τεστάκι.

 

http://meet.your-future-baby.com/?aspid=b3fa1cb18ab77a1e1900ee9a92a67369&context=Array

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.