«Απειλούνται » οι καταστηματάρχες του Δήμου 3Β

«Απειλούνται » οι καταστηματάρχες του Δήμου 3Β

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι επώνυμες καταγγελίες επαγγελματιών της πόλης μας προς φίλους και στελέχη της Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ότι προσέρχονται στα καταστήματά τους υποστηρικτές αντίπαλης δημοτικής παράταξης, απαιτώντας από αυτούς να μην στηρίζουν δημόσια την παράταξη του Δημάρχου Σπύρου Πανά.

Σε περίπτωση δε που δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις τους, τους απειλούν πως εφόσον υπάρξει αλλαγή στη Διοίκηση του Δήμου, θα υποστούν συνέπειες που θα πλήξει τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους.

Με δεδομένο ότι οι εκλογές απέχουν δύο μήνες, οφείλουμε απέναντι στα φαινόμενα αυτά να πάρουμε θέση, να τα καταγγείλουμε δημόσια και να προειδοποιήσουμε αυτούς που προβαίνουν σε τακτικές εκφοβισμού, πως δεν θα ανεχθούμε άλλο αυτή τη συμπεριφορά. Τους καλούμε να αφήσουν ήσυχους τους καταστηματάρχες της πόλης και να μην τους εμπλέκουν στην εκλογική αντιπαράθεση.

Όσο κι αν κάποιοι το επιδιώκουν, η εκλογική αναμέτρηση θα γίνει σε επίπεδο προγραμμάτων κι όχι απειλών. Κι αν χρειαστεί , θα επιβάλλουμε τον κανόνα αυτό. Δεν θα επιτρέψουμε να γυρίζει η πόλη μας πίσω, σε τακτικές της δεκαετίας του '60.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.