20.00 - 21.00 Διακοπή ρευματος στα Νότια προάστια !

20.00 - 21.00 Διακοπή ρευματος στα Νότια προάστια !

 

Σε κυλιόμενες ωρίαιαες διακοπές προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ.

 

Συγκεκριμένα εως τις 20.00 θα σημειωθούν διακοπές σε Παλλήνη, Πικέρμι, Σπάτα, Γέρακα, Παιανία, Πεντέλη, Βριλήσσια, Γλυκά Νερά και Ανθούσα.

 

Από τις 8 έως τις 9 σε Καλαμάκι, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη Βάρκιζα.

 

Από τις 9 έως τις 10 σε Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Πεύκη, Ριζούπολη, Μαρούσι, Μελίσσια και Κηφισιά.

 

Τέλος 10 με 11 διακοπές θα έχουμε σε Πέραμα, Κερατσίνι, Αμφιάλη, Δραπετσώνα, Νίκαια και Κορυδαλλός.


Συμφωνα με πληροφορίες του notosnet οι διακοπές ρεύματος θα έχουν διάρκεια μισή με 1 ώρα και αυτό θα προσαρμόζεται, αναλόγως με τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται. Ωστόσο οι διακοπές ρεύματος θα γίνονται σε ώρες αιχμής , ενώ αυτό που απασχολεί το συνδικάτο της ΔΕΗ είναι να μην πραγματοποιηθεί Πανελλήνιο μπλάκ άουτ καθώς κάτι τέτοιο θα φέρει σε άμεση κόντρα τους συνδικαλιστές με τους πολίτες.

 

Οι πολίτες των Νοτίων Προαστίων θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο βλαβών 10-509 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΔΕΔΗΕ προκειμένου να βλέπουν τον προγραμματισμό των διακοπών ρεύματος ανά περιοχή ή να καλούν στο 210 6241860.
 

Συμβουλές προς καταναλωτές

 

Να αποφεύγουν τη χρήση ανελκυστήρων καθ’ όλη τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εγκλωβισμού τους.Η ηλεκτροδότηση μπορεί να επανέλθει ανά πάσα χρονική στιγμή και ανεξάρτητα από το ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών και άρα οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται διαρκώς «υπό τάση».Οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να θεωρήσουν «ανενεργές» τις ηλεκτρικές συσκευές λόγω της διακοπής της ηλεκτροδότησης, στην περίπτωση που αυτές είναι συνδεδεμένες με την ηλεκτρική τους εγκατάσταση, καθώς η επαναφορά ρεύματος μπορεί να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα του προγράμματος περικοπών. Επιπροσθέτως, για λόγους ασφαλείας, θα ήταν προτιμότερο αυτές να αποσυνδεθούν, καθώς η εμφάνιση υπερτάσεων κατά την επαναφορά του ρεύματος είναι πιθανή.Για τα άτομα που χρειάζονται μηχανική υποστήριξη, ο ΔΕΔΔΗΕ συνιστά να επισκεφθούν άμεσα το πλησιέστερο στην περιοχή τους νοσοκομείο, διαφορετικά να επικοινωνήσουν με το κέντρο βλαβών της περιοχής τους, στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.Παράλληλα, ο ΔΕΔΔΗΕ απευθύνει έκκληση προς όλους τους καταναλωτές, να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό, τη χρήση ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 11:00 έως 16:00 και από 20:00 έως 22:00.

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.