Έρχεται η πρώτη έκθεση εικόνας και τεχνολογίας στην Ελλάδα Κύριο

Έρχεται η πρώτη έκθεση εικόνας και τεχνολογίας στην Ελλάδα

Της πόρτες της πρόκειται να ανοίξει η πρώτη έκθεση εικόνας και τεχνολογίας στο συνεδριακό κέντρο Helexpo Maroussi από τις 10 εώς τις 12 του μηνός Μαρτίου.

Η πρώτη έκθεση πρόκειται να συναγωνιστεί αντίστοιχες μεγάλες εκθέσης διεθνούς βελινικούς και θα διαδραματίσει ένα σημαντικό σημείο για τους λάτρεις της εικόνας και ιδιαίτερα της τεχνολογίας μετά την Photovision.

Παρόμοιες εκθέσεις του εξωτερικού με τις οποίες θέλει να συμπεριληφθεί και με τα ίδια βασικά πρότυπα είναι σχεδιασμένη είναι των Photokina,IBC,IFA.

Τα βασικά χαρακτηριστικά τα οποία θα δούμε αναλυτικά θα είναι οι τελευταίες φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, φωτισμός και εξοπλισμός στούντιο, μέσα προβολής και παρουσίασης, υπηρεσίες, αξεσουάρ, παρελκόμενα, κα.

Επίσης, στον τομέα της τεχνολογίας θα παρουσιαστούν οι πλέον σύγχρονες συσκευές, υπηρεσίες και καινοτομίες, όπως πρωτοεμφανίστηκαν στις αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις σε υπολογιστές, οθόνες, hardware και smart devices και smart gadgets, όπως τηλέφωνα, tablets, wearables, robotics, software & application development, gaming, κα.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι η IMAGE+TECH expo πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ και με την συνεργασία του ΣΕΚΕΕ.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες