Ινδός επιχειρηματίας έραψε χρυσό πουκάμισο κόστους 160.00 ευρώ!

Ινδός επιχειρηματίας έραψε χρυσό πουκάμισο κόστους 160.00 ευρώ!

Ο Ινδός επιχειρηματίας κλωστοϋφαντουργίας Pankaj Parakh, θέλησε να γιορτάσει τα  τεσσαρακοστά πέμπτα γενέθλια του με έναν ιδιαίτερο τρόπο... Εκτός από το μεγάλο πάρτι που θα κάνει, παρήγγειλε και ένα πουκάμισο, φτιαγμένο αποκλειστικά από χρυσό.

Δεν παραλείπει να δηλώνει την εμμονή που έχει με το χρυσό ο 45χρονος Ινδός, ιδιοκτήτης εργοστασίου κλωστοϋφαντουργίας, Pankaj Parakh, ο οποίος την Παρασκευή έχει τα γενέθλια του. Ο 45χρονος παρήγγειλε σε χρυσοχοείο ένα πουκάμισο φτιαγμένο όλο από χρυσό 18 και 22 καρατίων, το οποίο του κόστισε 160.000 ευρώ!

Ο επιχειρηματίας φόρεσε το πουκάμισο δοκιμαστικά, πριν από τα γενέθλια του και έκανε μια βόλτα στους δρόμους της πόλης Yeola, όπου διαμένει, όχι μακριά από την πρωτεύουσα Μουμπάη, με την συνοδεία της προσωπικής του φρουράς, αφού το πουκάμισο του ζυγίζει τέσσερα κιλά ατόφιου χρυσού.

Ο άντρας ομολογεί ότι από μικρός είχε αδυναμία στο χρυσάφι και στο γάμο του, πριν 23 χρόνια, φορούσε περισσότερα χρυσαφικά ακόμα και από τη νύφη. Ο ίδιος αναφέρει ότι η σύζυγος και τα δυο του παιδιά δεν συμμερίζονται την λατρεία του για το πολύτιμο μέταλλο, αλλά έτσι είναι οι οικογένειες, λέει με παράπονο!

Όσο για το αν είναι άνετο να κυκλοφορεί με ένα τόσο βαρύ ένδυμα, ο 45χρονος Ινδός δηλώνει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ότι το χρυσό πουκάμισο έχει εσωτερική επένδυση με ύφασμα και δεν τον εμποδίζει στις κινήσεις του.

Ο άντρας δηλώνει ότι ασχολείται με τα πολιτικά πράγματα της πόλης του και εργάζεται εθελοντικά σε νοσοκομείο μία εβδομάδα τον χρόνο, προσφέροντας εργασία και υλική βοήθεια σε φάρμακα και τρόφιμα στους ασθενείς.

Το πάρτι του Ινδού μεγιστάνα για τα γενέθλια του αναμένεται να είναι εντυπωσιακό και θα κοστίσει πολύ περισσότερο από το χρυσό του πουκάμισο, αφού έχει καλέσει εκατοντάδες άτομα, μεταξύ των οποίων πολιτικούς και celebrities της χώρας του.

indos-1

indos-2

 

indos-5

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες