Η Πάτμος στο «salon mondial du tourisme» του Παρισιού Κύριο

Η Πάτμος στο «salon mondial du tourisme» του Παρισιού

Για πρώτη φορά η Πάτμος συμμετείχε στην τουριστική έκθεση του Παρισιού στο περίπτεροτης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στο σύνολο είχαμε δεκαπέντε παρουσίες νησιών από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Οι Γάλλοι αγαπούν την Ελλάδα, τον ήλιο και την θάλασσα και θέλουν να ταξιδέψουν με σκοπό να ανακαλύψουν αυθεντικά μέρη και την νησιώτικη φιλοξενία.Τα πρώτα στατιστικά στοιχεία αναφέρουν 100.000 χιλιάδες κόσμο που επισκέφθηκε το τετραήμερο την έκθεση με διαφορετικές ηλικίες και επαγγέλματα κάθε ημέρα.

Τον Δήμο Πάτμου εκπροσώπησε στην έκθεση ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επιτηδευματιών Πάτμου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» κ. Καμίτσης Γεώργιος δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα και άρωμα στο περίπτερο της Περιφέρειας. Το ανθόνερο, η ρίγανη, το φουκάδι, τα φλασκιά, οι χειροποίητες κατασκευές, το αλεύρι τωνανεμόμυλών μαζί με τον τοπικό τύπο και τα βιβλία από την Ιερά Μονή Ιωάννου του Θεολόγου τραβούσαν το βλέμμα του περαστικού που έψαχνε κάτι το ξεχωριστό για τις διακοπές του.

Οι Ευρωπαίοι ψάχνουν για τις διακοπές τους από την αρχή του χειμώνα και σίγουρα η πληροφορία που συνδέει τα Αεροπορικά δρομολόγια με τα ακτοπλοϊκά για τα νησιά μας είναι η πράξη κλειδί για την άμβλυνση της τουριστικής περιόδου σε συνδυασμό με τις διαφορετικές , τοπικές δραστηριότητες.

Ο Τουρισμός παραμένει η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας και αξίζει την προσοχή μας.

Ευχαριστίες :Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την διάθεση του περιπτέρου και όλες τις δράσεις τουριστικής προβολής των νησιών μας.Στην ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries για την βοήθεια στις μετακινήσεις.Στους Επαγγελματίες & Ιδιώτες που πρόσφεραν εκθέματα για την παρουσίαση μας.

Στον Σύλλογο Επιτηδευματιών Πάτμου « Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που στήριξε την συμμετοχή της Πάτμου στην έκθεση

20170316 113756

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες