Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ το έριξε έξω με πανέμορφο μοντέλο Κύριο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ το έριξε έξω με πανέμορφο μοντέλο

Σάλος έχει προκληθεί στα Βρετανικά ΜΜΕ καθώς ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ φαίνεται πως έκανε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές του υποχρεώσεις, καθώς βρέθηκε στις Άλπεις για το σαββατοκύριακο, όπου διασκέδασε με τους φίλους του.

Ωστόσο, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το χρονικό σημείο που επέλεξε ο 34χρονος πρίγκιπας να απουσιάσει, καθώς έχασε την κυριακάτικη τελετή της Κοινοπολιτείας, όπου το παρών έδωσε σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, εκτός από τον ίδιο και την σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον, η οποία έμεινε με τα δύο τους παιδιά. Αυτή η απουσία του Ουίλιαμ ενισχύει τα σχόλια που τον θέλουν να αποφεύγει τα πριγκιπικά του καθήκοντα.

Ο Ουίλιαμ πάντως, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ήταν ιδιαίτερα κεφάτος, ενώ στην παρέα του βρέθηκε μεταξύ άλλων και το μοντέλο από την Αυστραλία, Σόφι Τέιλορ.


Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Daily Mail, ο δεύτερος πρίγκιπας στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου διασκέδασε με τους φίλους του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο, το διάλειμμα του Ουίλιαμ δεν κράτησε περισσότερο από δύο ημέρες, καθώς μετά το τέλος του σαββατοκύριακου επέστρεψε στην σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ.

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες