Χρουσαλά: Είναι τιμή μας να βαφτίσουμε την κόρη της Καλομοίρας Κύριο

Χρουσαλά: Είναι τιμή μας να βαφτίσουμε την κόρη της Καλομοίρας

Για την κουμπαριά της με την Καλομοίρα μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Η μικρή θα πάρει το όνομα Αναστασία-Καλομοίρα. Συγκεκριμένα, η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου στο “Island”. 

«Την εκκλησία και το μέρος τα κλείσαμε αυτά για τη βάπτιση... Αλλά έχω το πρώτο ραντεβού μου για τα άλλα και δεν είμαι καλή σ’ αυτά! Αυτό που με νοιάζει είναι το φαγητό γιατί αυτό με κάνει χαρούμενη και η μουσική... Ναι θα τραγουδήσω για την κόρη μου, έτσι για το κέφι... Θέλω παραδοσιακή ορχήστρα» είπε στην κάμερα του «Happy Day» η Καλομοίρα.


«Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Δεν μου έχει γίνει πρόταση...». Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το γεγονός ότι η Μαριέττα δεν έχει προτάσεις για να κάνει τηλεόραση: «Με τη Μαριέττα ήμασταν στην ίδια σχολή, είναι λίγο μεγαλύτερη από εμένα... και τη θυμάμαι και στο Πανεπιστήμιο που είχε βγει σταρ Ελλάς... σπούδαζε πάρα πολλές ώρες και έχει περάσει δύσκολα και έχει δουλέψει... Το εντυπωσιακό είναι δεν της έγιναν προτάσεις γιατί θεωρώ αυτό με το Αβέρωφ στοίχισε στην καριέρα της γιατί ο κόσμος τότε είχε μία επιθετικότητα...Τότε είχε δεχθεί τέτοια επίθεση που δύσκολα τότε θα την έπαιρνε κάποιο στέλεχος καναλιού τη Μαριέττα... είχε πάει και στο νοσοκομείο από τη στεναχώρια της. Είχε φάει τέτοιο κράξιμο! Εμένα μου αρέσει πολύ η Μαριέττα»!

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες