Πού θα διασκεδάσουμε το Πάσχα Κύριο

Πού θα διασκεδάσουμε το Πάσχα

Για όσους τηρούν τις παραδόσεις και θέλουν να βγουν σε κάποιο νυχτερικό μαγαζί μετά την Ανάσταση και τη μαγειρίτσα, συγκεντρώσαμε τα μαγαζιά που θα λειτουργούν το Μεγάλο Σάββατο (αλλά και την Κυριακή του Πάσχα ), ενώ μάθαμε μέχρι πότε μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας τραγουδιστές στα προγράμματα που παρουσιάζουν.
Ο Νίκος Βέρτης θα διασκεδάσει τους φίλους του στο άκρως περιποιημένο «ΥΤΟΝ» το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, ενώ θα βρίσκεται εκεί σίγουρα μέχρι τα τέλη Απριλίου (αν πιάσουν οι ζέστες η οροφή ανοίγει άλλωστε! ). Ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Δάντης, που μόλις κατέφτασαν στο «Fantasia», θα τραγουδήσουν τα ωραία ντουέτα τους το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, ενώ στη συνέχεια η λειτουργία του μαγαζιού θα γίνει τριήμερη, από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, μέχρι τον Ιούνιο. Ο Μάκης Δημάκης θα ξεσηκώσει για τελευταία φορά αυτήν τη σεζόν τον κόσμο στα τραπέζια του «Βοτανικού» το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Σε ένα άλλο «διασκεδαστήριο», στο «Club 22», Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης θα εμφανιστούν το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στο κανονικό τους πρόγραμμα (Παρασκευή έως και Σάββατο ), ενώ η παρέα του Πάνου Καλίδη θα περιμένει όσους θέλουν να διασκεδάσουν στην «Αυτοκίνηση» το Μεγάλο Σάββατο – δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν το μαγαζί θα συνεχίσει να λειτουργεί. Στο μπιτάτο «Box Athens» οι ΜΕΛΙSSES θα εμφανιστούν μόνο το Μεγάλο Σάββατο και στη συνέχεια κανονικά (κάθε Παρασκευή και Σάββατο ) μέχρι τα τέλη Απριλίου. Η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή, που ταίριαξαν όσο λίγα άλλα ντουέτα τη φετινή σεζόν, θα παρουσιάσουν το feelgood πρόγραμμά τους το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, και στη συνέχεια θα βρίσκονται στο «Φως» για λίγες εβδομάδες ακόμη.
Αυτό το Σάββατο, 8 Απριλίου, ολοκληρώνουν οριστικά τις εμφανίσεις τους ο Γιώργος Σαμπάνης (φανταζόμαστε ότι στο «Acro» θα αστράφτουν αδιάκοπα οι φωτογραφικές του κοσμικού ρεπορτάζ, καθώς θα είναι όλοι εκεί ), η Άννα Βίσση (τελευταία ευκαιρία να ακούσετε στο «Hotel Ερμού» τη φετινή αναδρομή της σε τραγούδια που είχε βάλει στην άκρη ) και ο κλασικός Βαγγέλης Κορακάκης στις «Διαδρομές». Στο «Περιβόλι τ’ Ουρανού», το ενδιαφέρον λαϊκό σχήμα (Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου, Διονυσίου, Χρηστίδου ) σταματά προσωρινά τις εμφανίσεις του την Κυριακή 9 Απριλίου και θα επιστρέψει στις 21/4, κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι το τέλος Απριλίου.


Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό Night Live
Acro
Ιερά Οδός 13, Γκάζι
Αυτοκίνηση
Λεωφ. Κηφισίας 7, Μαρούσι
Βοτανικός
Ιερά Οδός 72 & Σπ. Πάτση, Μεταξουργείο
Box Athens
Πειραιώς 130, κέντρο
Club 22
Λεωφ. Βουλιαγμένης 22, Νέος Κόσμος
Διαδρομές
Λεωφ. Πατησίων 208 & Καλλιφρονά, Κυψέλη
Hotel Ερμού
Ερμού 152, Γκάζι
Fantasia
Λεωφ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Υτον
Πέτρου Ράλλη 38, Ρουφ

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες