Υποδόρια διχαστικό ζήτημα η μετονομασία του Δήμου των 3Β

Υποδόρια διχαστικό ζήτημα η μετονομασία του Δήμου των 3Β

Με το παρακάτω κείμενο που έστειλε στην σελίδα μας ο κύριος Δημήτρης Καραπάνου κάτοικος και δημότης Γλυφάδας εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την πρωτοβουλία της νέας δημοτικής αρχής Βάρης ,Βούλας, Βουλιαγμένης, να αλλάξει το ήδη υπάρχον όνομα του δήμου.


Θεωρώ άκαιρο και υποδόρια διχαστικό ζήτημα, την συζήτηση που γίνεται για την μετονομασία του δήμου των 3Β. Η σημερινή ονομασία αποδίδει την υφισταμένη πραγματικότητα αυτοδιοίκητικής σύνθεσης και πως αυτή προέκυψε ιστορικά με όρους ισότιμης μεταχείρισης των τριών προυπάρξαντων δήμων ,δεδομένου ότι η αναγραφή των ονομάτων τους γίνεται κατά απόλυτη αλφαβητική-λεξικογραφική σειρά, (Βάρη ,Βούλα, Βουλιαγμένη). Κατά συνέπεια η σημερινή ονομασία κρίνεται επιτυχής, διότι εναρμονίζεται πλήρως και δίκαια με την δημοτική προϊστορία και την σημερινή συνθέτη ταυτότητα του ενιαίου πλέον δήμου. Αν υπήρχε ευρείας αποδοχής προτεινόμενη νέα ονομασία του σημερινού δήμου και από τις τρεις πρωην δημοτικές-τοπικές συνιστώσες ,θα είχε νόημα και γόνιμη προοπτική η συζήτηση αυτή. Κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται. Μέχρι να υπάρξει ας παραμείνει η παρούσα που δεν πειράζει κανέναν. Άλλωστε απο πλευράς σπουδαιότητας αυτό το θέμα είναι από τα τελευταία ζητήματα καθώς προέχουν άλλα σοβαρότερα.


Υ.Γ. Είμαι δημότης Γλυφάδας και ως εκ τούτου ζητώ συγνώμη από οποιοδήποτε δημότη του δήμου των 3Β που μπορεί να έχει ενοχληθεί από την παρέμβαση μου.

 

Δείτε ακόμα: Ψήφισε κι εσύ για τη μετονομασία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες