"Βγάλτε το σκασμό" ... μπράβο Χούλιο!

"Βγάλτε το σκασμό" ... μπράβο Χούλιο!
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάσαμε αλλά είδαμε και τηλεοπτικά πλάνα (παράλληλα με αυτά των δολοφονημένων Παλαιστινίων από τους φονιάδες του Ισραήλ) από το κοσμικό "γεγονός" του καλοκαιριού στη Μύκονο δηλ. την συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Χούλιο Ιγκλέσια. 

Προσωπικά θεωρώ ότι ...

τα 2.000.000€ των εισπράξεων και τα 1.000€ κατά άτομο που δόθηκαν από κάποιους (την ώρα που κάποιοι άλλοι πεθαίνουν επειδή δεν πλήρωσαν στη ΔΕΗ το χαράτσι του Βενιζέλου) απεικονίζει το πως σκέπτονται και λειτουργούν κάποιοι Νεοέλληνες και συγκεκριμένα πολλοί από τους επισκέπτες του εν λόγω νησιού στο οποίο η γκλαμουριά και το αδερφάτο συναγωνίζονται καθημερινά για λίγη δημοσιότητα στις "κοσμικές" στήλες των εφημερίδων, των περιοδικών αλλά και των πρωινάδικων και όχι μόνο των καναλιών.
Θέλω όμως να σταθώ ιδιαίτερα και να επισημάνω την καλλιτεχνική "παιδεία" κάποιων θεατών αυτής της συναυλίας οι οποίοι λειτουργώντας ως "αγέλη πιθήκων" φώναζαν μη μπορώντας να καταλάβουν την αξία της σιωπής και του σεβασμού πρώτα προς την μουσική και μετά προς ένα καλλιτέχνη παγκοσμίου εμβέλειας και κύρους όπως είναι ο Χούλιο Ιγκλέσιας.

Το "βγάλτε το σκασμό" λοιπόν που τους είπε είναι αυτό που τους ταίριαζε και θεωρώ ότι είναι η φράση που θα πρέπει να είναι στα χείλη όλων μας απέναντι σε όλους αυτούς που "θορυβούν" καθημερινά στα τηλεπαράθυρα αλλά και μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δηλ. τους Βουλευτάδες και τους Δημοσιογράφους!
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες