Ο τραγικός χαμός της μητέρας ενός εξάχρονου

Ο τραγικός χαμός της μητέρας ενός εξάχρονου

Είναι ένα αγοράκι 6 ετών το οποίο το καλοκαίρι του 2014 προετοιμάζεται απο τους δύο τους γονείς να πάει στην πρώτη Δημοτικού. Εκεί κάπου τον Αυγουστο του 2014 μαθαίνει η μητέρα του ότι υπέστη εγκεφαλικό έπειτα απο επιπλοκή που της δημιούργησε ο καρκίνος του πνεύμονα τον οποίο όμως δεν γνώριζε ότι είχε.

Έτσι η 50χρονη μητέρα αφού διαγιγνώσκει το πρόβλημά της το ανακοινώνει στον μικρό της γιό προετοιμάζοντας τον για τα χειρότερα. Σημειώνεται ότι η γυναίκα που γνώρισε τη μητρότητα σε μεγάλη ηλικία έπεσε με τα μούτρα στον μοναχογιό της καθώς τον λάτρεψε σε σημείο που το παιδί δεν ήταν τόσο κοινωνικό λόγω της σχέσης του με την μητέρα του.

Τελικά το παιδί μπαίνει στη λογική της προετοιμασίας του χαμού της μητέρας του ώστε να είναι έτοιμο να αμυνθεί όταν του ανακοινώσουν τα δυσάρεστα για τη λατρεμένη του μητέρα.

Αρχίζει με τα συνομήλικά του παιδιά να παίζει το παιχνίδι ανταλλαγής μητέρας, δηλαδή πιο παιδάκι ανταλλάσσει τη μαμά του και με ποια? Τελικά κανένα παιδάκι δεν αλλάζει τη μανούλα του με αποτέλεσμα ο μικρός να ψάχνει άλλο τρόπο ώστε να προετοιμαστεί για τον δικό του Γολγοθά... συνεχώς εφευρίσκει ανάλογα παιχνίδια με αποτέλεσμα να προβληματίζονται οι γονείς των παιδιών με τα οποία παίζει ο 6χρονος.

Σήμερα 7 Δεκεμβρίου ο μπαμπάς του μικρού -ο οποίος χηρεύει για δεύτερη φορά- ανακοινώνει ότι το καρδιογράφημα της μανούλας του δεν είναι ζικ-ζακ αλλά η γραμμούλα είναι ίσια....

Το αποτέλεσμα είναι ότι το παιδί δεν ήταν προετοιμασμένο -όπως αναμένονταν- ζητώντας να πάει στο νοσοκομείο να δει τις γραμμούλες και φυσικά να πάρει τη μαμά του σπίτι....

Και έρχομαι και ρωτώ το παιδί ξεπερνά πιο έυκολα τον χαμό απ ότι ο πατέρας του τη σύντροφό του και είναι τελικά σωστό να προσκολλάται ένα παιδάκι με την μητέρα του??

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.