Ένα κλικ για Καλό Σκοπό για το 2ο Λύκειο Καισαριανής

Ένα κλικ για Καλό Σκοπό για το 2ο Λύκειο Καισαριανής

Ένα κλικ για Καλό Σκοπό για το 2ο Λύκειο Καισαριανής, Οι μαθητές του σχολείου συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για το περιβάλλον


Με οικολογική συνείδηση και ενδιαφέρον για ένα πράσινο μέλλον, η περιβαλλοντική ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής αποφάσισε να συμμετέχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό δημιουργίας βίντεο του Green Environment Education European Network.

Το βίντεο ταξιδεύει τους θεατές στο μέλλον καθώς οι μαθητές φαντάζονται και αφηγούνται με ποιους τρόπους κατάφερε ο πλανήτης να σωθεί από την κλιματική αλλαγή. Το εν λόγω δημιούργημα των μαθητών κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε πολλά αλλά βίντεο από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες καταφέρνοντας να κερδίσει μια θέση στην πρώτη δεκάδα.

Ο τελικός ωστόσο νικητής ο οποίος θα ταξιδέψει το Φεβρουάριο στην Στοκχόλμη για να παρουσιάσει την εργασία του, δε θα αναδειχθεί από κάποια κριτική επιτροπή αλλά από όλους τους ανθρώπους που θα επισκεφθούν την σχετική σελίδα.

2nd HIGH SCHOOL OF KESSARIANI, Greece,Greeen,Green, Environment,Education, European Network,2ο Λύκειο Καισαριανής,like ,βίντεο,παιδιά,περιβαλλοντικής,ομάδας,2ου,ΓΕΛ,Καισαριανής

Η νίκη λοιπόν για τους μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής απέχει μόλις μερικά κλικς, καθώς όσοι επιθυμούν να βοήθήσουν στην αξιέπαινη προσπάθεια μπορούν να το κάνουν απλώς πατώντας like στη σελίδα Green στο Facebook (Η ψηφοφορία λήγει στις 31 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα).

Όσοι λοιπόν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια των παιδιών αυτών, μπορείτε να κάνετε like Ε Δ Ω.

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή:: parapolitika

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.