Σύσκεψη για το ελληνικό χρέος

Σύσκεψη για το ελληνικό χρέος

Σύσκεψη με αντικείμενο τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον το διήμερο 14 και 15 Νοεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές. Στη σύσκεψη, που γίνεται με πρωτοβουλία του ΔΝΤ, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της τρόικας (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ), η ελληνική πλευρά και ενδεχομένως και άλλοι που έχουν συμφέροντα από αυτή τη συζήτηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει ακόμα αποφασιστεί σε τι επίπεδο θα είναι η εκπροσώπηση της χώρας μας στη συγκεκριμένη σύσκεψη. Υπενθυμίζεται ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών θα βρεθούν στην Αθήνα περί τα τέλη Σεπτεμβρίου για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την λιτή ανακοίνωση της τρόικας, μετά τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική αποστολή στο Παρίσι  η πλήρης αποστολή των ελεγκτών αναμένεται στην Αθήνα στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Η τρόικα χαρακτηρίζει παραγωγικές τις συναντήσεις στη γαλλική πρωτεύουσα, ενώ σύμφωνα με ελληνικές πηγές οι δανειστές δεν απέκλεισαν  στοχευμένες φορο-ελαφρύνσεις, ενώ ενέκριναν και κάποια από τα αιτήματα της κυβέρνησης για μείωση φόρων, χωρίς να αποκαλύπτονται πια είναι αυτά.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες