Στην Βάρη άνοιξε ιταλική τρατορία η Μάγκυ του Master Chef

Στην Βάρη άνοιξε ιταλική τρατορία η Μάγκυ του Master Chef

Στη Βάρη βρίσκεται η νέα ιταλική τρατορία της Μάγκυ Ταμπακάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Master Chef.

 

Το νέο επιχειρηματικό της βήμα άνοιξε πριν λίγες ημέρες τις πόρτες του και μας περιμένει.

 

Ονομάζεται «Napul e Italian Comfort Food» και είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Σάββατο, από τις 18:00 έως τη 01:00.

 

Η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε τους κριτές με τις μαγειρικές της ικανότητες και τις γνώσεις της στην ιταλική κουζίνα, λόγω του Ιταλού συζύγου της, άνοιξε την εν λόγω τρατορία ρατορία στη Βάρη και ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν ένας από τους πρώτους πελάτες που επισκέφτηκαν το μαγαζί της. «Εντάξει τώρα πια δεν έχω (τόσο) άγχος όταν σου παρουσιάζω τα πιάτα μου..... αλλά η χαρά μου είναι μεγαλη» έγραψε η Μάγκυ στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εντάξει τώρα πια δεν έχω (τόσο) άγχος όταν σου παρουσιάζω τα πιάτα μου..... αλλά η χαρά μου είναι μεγαλη❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαγκυ Ταμπακάκη (@maggie_tampakaki) στις 8 Ιούν, 2019 στις 8:39 πμ PDT

 

Napul e Italian Comfort Food: Λεωφ. Αναγυρούντος 34, Βάρη – 210 9655815

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες