Σε αυτό το ποσό συμφώνησαν Ολυμπιακός-Σπανούλης Κύριο

Σε αυτό το ποσό συμφώνησαν Ολυμπιακός-Σπανούλης

Παρέμεινε στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων στη συνάντηση που είχε με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάρκεια του θα είναι για έναν χρόνο, κάτι που όμως έχει λίγη σημασία καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία και των δύο πλευρών να παραμείνουν μαζί μέχρι και να αποφασίσει ο παίκτης να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία με τον 33χρονο γκαρντ προβλέπει ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ το προηγούμενο συμβόλαιό του απέφερε στον ίδιο περίπου 2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Κι όμως, μετά την αύξηση της φορολογίας (από 118% σε 145%), το νέο συμβόλαιο του Kill Bill θα στοιχίσει πολύ περισσότερο από τα προηγούμενα δύο στους «ερυθρόλευκους». Υπολογίζεται πως θα κοστίσει συνολικά 3.720.000 ευρώ (7.440.000 ευρώ την διετία)!

Η υπάρχουσα φορολογία είναι 45% επί του μεικτού ποσού, αλλά σε αυτό προστίθενται: α) 10% ως εισφορά αλληλεγγύης επειδή πρόκειται για συμβόλαιο άνω των 200.000 ευρώ, β) επιπλέον 10% επειδή οι μέτοχοι της ΚΑΕ καλύπτουν το ποσό μιας και ο ισολογισμός είναι αρνητικός, και γ) 1,1% ως φόρος συγκέντρωσης κεφαλαίων.

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες