Νότια Προάστια: Ξεκίνησε η διανομή ειδών οπωροπωλείου

Νότια Προάστια: Ξεκίνησε η διανομή ειδών οπωροπωλείου

«Στον πυρήνα της κοινωνικής μας πολιτικής είναι η στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με την ευκαιρία της έναρξης του νέου προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.), για το 2020.

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε τη Δευτέρα (11 Νοεμβρίου), με τη διανομή ειδών οπωροπωλείου προς 13.000 ωφελούμενους των Δήμων Νοτίου Τομέα και θα ολοκληρωθεί στις 27 Νοεμβρίου

 

Η συνολική ποσότητα που θα διατεθεί ξεπερνά τους 80 τόνους από κάθε είδος, σε συσκευασίες των 2 κιλών και διανομή θα γίνεται σε ορισμένα από τον κάθε δήμο σημεία και ωράρια.

 

Σε σχετική του δήλωση ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι από την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα Διοίκηση επιτάχυνε τις διαδικασίες απελευθέρωσης των αδιάθετων κονδυλίων ύψους 18 εκ. ευρώ, για το νέο πρόγραμμα Τ.Ε.Β.Α. του 2020.

 

Έκανε λόγο για αγώνα δρόμου με την ηγεσία του υπ. Εργασίας, «προκειμένου να καταφέρουμε έγκαιρα την έναρξη του νέου προγράμματος του Τ.Ε.Β.Α. Ευχαρίστησε τον υπ. Εργασίας Γιάννη Βρούτση για τη συνεργασία και την προσωπική ευαισθησία που επέδειξε.

 

Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου, με αφορμή την κινητοποίηση που προηγήθηκε για την ενεργοποίηση της απελευθέρωσης των αδιάθετων κονδυλίων του ΤΕΒΑ, επισήμανε ότι «Η στήριξη των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού αποτελεί προτεραιότητα της κοινωνικής πολιτικής της Περιφέρειας. Εστιάζουμε στην ουσία και δείχνουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες