Πειραιάς: Ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου μπάσκετ «Πέτρος Καπαγέρωφ»

Πειραιάς: Ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου μπάσκετ «Πέτρος Καπαγέρωφ»

Το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε την προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τη δημοπράτηση της ανακατασκευής του κλειστού γηπέδου μπάσκετ «Πέτρος Καπαγέρωφ», στον Πειραιά.

 

Το ιστορικό αυτό γήπεδο ήταν εγκαταλειμμένο κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλά σωματεία της περιοχής να μείνουν ουσιαστικά «άστεγα». Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, από την επόμενη περίοδο ο Πειραιάς θα έχει ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο μπάσκετ 1.600 θέσεων.

 

Αναφερόμενος στο έργο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δήλωσε ότι «μετά από πολλά χρόνια το ιστορικό αυτό γήπεδο, που γνώρισε ημέρες μεγάλης δόξας, θα τεθεί και πάλι στη διάθεση των συλλόγων και στη νεολαία του Πειραιά. Ένα γήπεδο που παρά τις υποσχέσεις και εξαγγελίες που υπήρχαν κατά καιρούς, παρέμενε εγκαταλελειμμένο εδώ και δύο δεκαετίες».

 

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, επισήμανε: «Υλοποιούμε τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση 30 αθλητικών εγκαταστάσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά. Συνεχίζουμε με την ανακατασκευή του "Καπαγέρωφ" που θα χρηματοδοτηθεί 8,5 εκατ. ευρώ από πόρους της Περιφέρειας και θα εκτελεστεί από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της».

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες