Όλες οι φωτογραφίες του γάμου Τζολί-Πίτ

Όλες οι φωτογραφίες του γάμου Τζολί-Πίτ

Σε μια άκρως… οικογενειακή τελετή, παντρεύτηκαν όπως θα δείτε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ με τα έξι τους παιδιά να τους περιβάλλουν.

Το νυφικό ήταν ζωγραφισμένο από τα παιδιά της και σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, οι «Μπραντζελίνα» παντρεύτηκαν σε πολιτική τελετή που τελέστηκε στο μικρό παρεκκλήσιο του Σατό Μιραβάλ, ενός μαγευτικού πύργου στην Προβηγκία. Στην τελετή συμμετείχαν σε διάφορα πόστα και τα έξι παιδιά του ζευγαριού. Τη νύφη συνόδευσαν και παρέδωσαν στον γαμπρό τα δύο μεγαλύτερα αγόρια τους, ο Μάντοξ και ο Παξ, ενώ η Ζαχάρα και η Βιβιέν έραιναν την αστραφτερή νύφη με ροδοπέταλα. Τέλος, οι Σίλο και Νοξ μετέφεραν τις βέρες τηρώντας όλους τους τύπους που ακολουθούνται στις γαμήλιες τελετές. Την άδεια γάμου του ζευγαριού εξέδωσε λίγες ημέρες νωρίτερα ένας δικαστής από την Καλιφόρνια, ο οποίος τέλεσε και την τελετή στη Γαλλία.

«Ο γάμος είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Τα παιδιά το χάρηκαν πολύ». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια των νεόνυμφων Πιτ-Τζολί επισημαίνοντας ότι «Θέλαμε αυτή η ημέρα να είναι πολύ προσωπική και οικογενειακή και το πετύχαμε».

«Τα παιδιά διάλεξαν μόνοι τους τα ρούχα τους και τα καθήκοντά τους. Πήραν τα πάντα πολύ σοβαρά. Ο Νοξ εξασκήθηκε κουβαλώντας κέρματα και βελανίδια στο μικρό του μαξιλαράκι, πριν του δώσουμε τις βέρες» είπαν και πρόσθεσαν: «Τα παιδιά μας είναι οι καλύτεροί μας φίλοι και οι άνθρωποι που νιώθουμε πιο κοντά μας».

«Ήθελα τα παιδιά να συμμετέχουν σε όλα, μαζί και στο νυφικό, γιατί αυτή είναι η οικογένειά μας. Αντιπροσωπεύει τον τρόπο που ζούμε όλοι μαζί» απάντησε η Τζολί.

joli11

joli12

joli16

jolie2

jolie3

jolie4

jolie5

jolie7

jolie8

jolie9

jolie10

jolie13

jolie15

 

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες