Οι διακοπές Τσίπρα στα Τρίκαλα Κύριο

Οι διακοπές Τσίπρα στα Τρίκαλα

Ενα μαγευτικό τριήμερο σε φινλανδικού τύπου σαλέ στα Τρίκαλα Κορινθίας πέρασε ο πρωθυπουργός μαζί με την οικογένειά του και φίλους.

Η οικογένεια Τσίπρα κατέλυσε σε σαλέ φινλανδικού τύπου το οποίο βρίσκεται σε συγκρότημα ανάλογων κατοικιών σε ενα απο τα πιο όμορφα σημεία των Τρικαλων με εξαιρετική θέα και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Έφτασαν στα Τρίκαλα το απόγευμα της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της διαμονής τους είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη λίμνη Δόξα και το ορεινό χωριό Φενεός που για πολλούς χαρακτηρίζεται ως η « Κορινθιακή Ελβετία». Έλατα, πεύκα και βουνά συνθέτουν ενα μαγευτικό τοπίο, ειδικα όταν έχει πέσει χιόνι, όπως συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ομως τα Τρίκαλα Κορινθίας δεν φημίζονται μονο για τα εξαιρετικής αισθητικής πολυτελή σαλέ και τα ελβετικά τοπία αλλα και για τις καταπληκτικές ταβέρνες, οπως αυτη της Τασίας στα Κάτω Τρίκαλα και του Δεκλέρη στα Άνω Τρίκαλα απ όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο. Ο πρωθυπουργός σε χαλαρή διάθεση γευμάτισε το μεσημέρι της Κυριακής σε ταβέρνα της περιοχής μαζί με την οικογένειά του και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του, δοκιμάζοντας μαγειρευτά και εκλεκτά κρέατα στη σχάρα.

Ο πρωθυπουργός και η παρέα του αναχώρησαν για την Αθήνα μετα το τέλος του μεσημεριανού γεύματος, δίνοντας στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας την υπόσχεση οτι θα επιστρέψει ξανά σύντομα.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες