"Νέο αίμα" στον χώρο των ηλεκτρονικών μεταφορών.

"Νέο αίμα" στον χώρο των ηλεκτρονικών μεταφορών.

Μέσα σε ένα ασταθές οικονομικά και επιχειρηματικά περιβάλλον, το να δημιουργηθούν νεοφυείς καινοτόμες επιχειρήσεις με έξυπνες ιδέες, όραμα και προοπτική επιτυχίας είναι ένα σενάριο ιδιαίτερα ευοίωνο για την Ελληνική οικονομία. Ευτυχώς, η καινούργια γενιά επιχειρηματιών τυγχάνει να είναι εξαιρετικά δημιουργική, με αποτέλεσμα να έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Δύο νεαροί, ο Γιάννης Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Ανδριανόπουλος, τα κατάφεραν παρά τις αντιξοότητες και δημιούργησαν την Nestcargo.

Είναι η πρώτη ελληνική ηλεκτρονική αγορά μεταφορών, που βοηθά τις επιχειρήσεις να βρουν άμεσα και αποτελεσματικά τον κατάλληλο μεταφορικό συνεργάτη για αποστολή φορτίων μέσω ξηράς, θάλασσας και αέρα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

H Nestcargo είναι μια αμιγώς ελληνική startup, που έρχεται να λύσει το πρόβλημα του υψηλού κόστους μεταφοράς φορτίων στις εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις και ταυτόχρονα να διευκολύνει τη συνεργασία τους με τις μεταφορικές και διαμεταφορικές εταιρείες.

Οι δύο συνιδρυτές της Νestcargo αναφέρουν με ενθουσιασμό πως την πλατφόρμα χρησιμοποιούν πλέον πάνω από 800 εμπορικές και βιομηναχικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να καταχωρούν εμπορευματικά φορτία, από μια μικρή κούτα έως ολόκληρα containers.

Στον ένα μόλις χρόνο λειτουργίας της πλατφόρμας και από τα δεδομένα της ηλεκτρονικής αγοράς, παρατηρήθηκε διαφορά της τάξεως του 67% στις προσφορές μεταφοράς από εταιρεία σε εταιρεία, αποδεικνύοντας τη δυναμικότητα του μεταφορικού κόστους στις διεθνείς μεταφορές.

Η πλατφόρμα είναι εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη και η διαδικασία είναι ιδιαιτέρως απλή.
Η εμπορική επιχείρηση καταχωρεί δωρεάν το φορτίο με τα χαρακτηριστικά του.

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες