Νεκρή η 22χρονη κόρη του Shawn Crahan των Slipknot

Νεκρή η 22χρονη κόρη του Shawn Crahan των Slipknot

Ο Shawn Crahan, ιδρυτικό μέλος και ντράμερ των Slipknot, ανακοίνωσε πως πέθανε η 22χρονη κόρη του και το έκανε μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram. 

 

Ο 49χρονος βραβευμένος με Grammy μουσικός, που χρησιμοποιεί επί σκηνής τα ψευδώνυμα «Clown» και «#6», έκανε γνωστή την είδηση μέσω social media, λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκάλυψη του συγκροτήματος πως κυκλοφορεί καινούργιο άλμπουμ. 

 

  «Με ραγισμένη καρδιά και βαθύ πόνο σας ενημερώνω πως η μικρότερη κόρη μου, Gabrielle πέθανε χτες- Σάββατο 18 Μαΐου 2019», έγραψε στο μήνυμά του ο Shawn Crahan, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να κρατήσουν διακριτική στάση και να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του. 

 

Ο Shawn Crahan με την σύζυγό του, Chantel, έχουν άλλη μια κόρη, την Alexandria και δυο γιους, τους Gage και Simon. «Σήμερα είναι η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου. Νιώθω μπερδεμένος, θυμωμένος και πάρα πολύ λυπημένος. Gabri θα μου λείψεις τόσο πολύ, όσο κανένας άλλος, ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι, είχαμε μια τέλεια σχέση και τώρα δεν είσαι πια εδώ. Σε αγαπώ και ξέρω πως θα το γνωρίζεις αυτό για πάντα», έγραψε ο αδερφός της Simon στο Instagram.
επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες