Μήνυμα Γεννηματα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ Κύριο

Μήνυμα Γεννηματα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις εθνικές εκλογές να έχει ξεκινήσει όλοι όσοι βρέθηκαν χθες στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτινγκ ήξεραν καλά ότι συμμετέχουν στην τελευταία ευκαιρία της Κεντροαριστεράς να ανακτήσει τον χαμένο της ρόλο στο ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είχαν μία χειραψία, έστω και παγωμένη. Για όσους γνωρίζουν το παρελθόν της σχέσης τους αντιλαμβάνονται πως και μόνο η παρουσία τους στην πρώτη σειρά ήταν μια «επιτυχία» του Κινήματος Αλλαγής.

Έλειπε, βέβαια, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος αποφάσισε να τραβήξει τον δικό του δρόμο με το Ποτάμι. Όλοι οι υπόλοιποι βασικοί διεκδικητές της ηγεσίας πριν από έναν χρόνο ήταν εκεί: Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Καμίνης. Όπως και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ.

 

Στην ομιλία της η Φώφη Γεννηματά επισήμανε ότι «το μακεδονικό, το συνταξιοδοτικό, το εκκλησιαστικό, το συνταγματικό, το φορολογικό συνθέτουν ένα εκρηκτικό μωσαϊκό». «Ελπίζω να μην πληρώσει πάλι η χώρα το θολωμένο του μυαλό του κ. Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

«Αυτή είναι η τελευταία κυβερνητική θητεία μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες. Μιας καιροσκοπικής ομάδας, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα. Ο κ.Τσίπρας έγινε βαρίδι της αριστεράς» προσέθεσε και συγκέντρωσε τα πυρά της στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Παρακολουθεί ως θεατής τις υπόγειες διαδρομές του Καραμανλισμού, τις παράλληλες και ενοχικές του σχέσεις με την κρατούσα κατάσταση, τους εκπροσώπους του σε δημόσια αξιώματα να κινούν τα νήματα, τις κατεστημένες και αναχρονιστικές δομές της παράταξής του».

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκαθάρισε ότι επιμένει στην αυτόνομη πορεία ζητώντας από τους πολίτες να εμπιστευθούν και πάλι την παράταξη που άλλαξε την Ελλάδα.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες