Με θέα την Ακρόπολη παντρεύτηκε ο Σίμος Κεδίκογλου Κύριο

Με θέα την Ακρόπολη παντρεύτηκε ο Σίμος Κεδίκογλου

Γαμπρός ντύθηκε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, στον Ναό της Αγίας Σοφίας στην Ακροπολη.

Η 31χρονη καλλονή Ελισάβετ Κατσαμάκη, φωτογράφος στο επάγγελμα, έχει ως μοντέλο με φωτογραφήσεις για μεγάλους οίκους μόδας, όπως Michael Kors και Donna Karan, ενώ κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που έδωσε συνέντευξη στο γνωστό κανάλι μόδας Fashion Tv.

Παράλληλα έχει κάνει φωτογραφήσεις για μεγάλη μάρκα ιταλικών εσωρούχων, ενώ φωτογραφίες της έχουν συμπεριληφθεί σε βιβλίο μαζί με μεγάλα μοντέλα όπως η Κάρε Ότις, Ντίτα Φον Τιζ , Ιρίνα Σάικ και Φερνάντα Ταβάρες.

Το ειδύλλιο του ζευγαριού αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στην Οδησσό με αφορμή τους εορτασμούς της ελληνικής κοινότητας της ουκρανικής πόλης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος πριν πολλά χρόνια είχε παντρευτεί την Τζίνα Αλιμόνου.


4495356_-_Αντιγραφη_-_Αντιγραφη4495361449536244953644495360_-_Αντιγραφη_-_Αντιγραφη4495359_-_Αντιγραφη_-_Αντιγραφη4495358_-_Αντιγραφη_-_Αντιγραφηsimos2simos4simos3
επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες