Με Νταλάρα και άρωμα Μικράς Ασίας γιόρτασε η Νέα Σμύρνη την Πρωτομαγιά 2017 (Φωτορεπορτάζ) Κύριο

Με Νταλάρα και άρωμα Μικράς Ασίας γιόρτασε η Νέα Σμύρνη την Πρωτομαγιά 2017 (Φωτορεπορτάζ)

Μέσα στην κατακλυσμένη από κόσμο πλατεία της Νέας Σμύρνης τραγούδισε για την 1 Μαίου 2017 ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας .

Τη συναυλία διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης και το ταξίδι στους δρόμους της Μικράς Ασίας με τραγούδια της Πόλης, της Σμύρνης, της προσφυγιάς και της νοσταλγίας, της παράδοσης, της χαράς και του πόνου ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ .

Να αναφερθεί ότι στη συναυλία συμμετέχουν, εκτός από το Γιώργο Νταλάρα, η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, ο Μπάμπης Τσέρτος και η Ασπασία Στρατηγού ενώ επίσης ακούστηκαν τραγούδια ελλήνων συνθετών που αντέχουν στο χρόνο, εμπνευσμένα από το μύθο και την ιστορία της Μικράς Ασίας.

Φωτογραφίες - Κείμενο Βαγγέλης Καρπαθάκης :καρπαθακης νοτοςνετ Copy5καρπαθακης νοτοςνετ Copy2καρπαθακης νοτοςνετ Copy3καρπαθακης νοτοςνετκαρπαθακης νοτοςνετ Copy1καρπαθακης νοτοςνετ Copy4

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξης

Διαφημιστικο τμημα

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.