Κρίσιμη η κατάσταση του Κουφοντίνα

Κρίσιμη η κατάσταση του Κουφοντίνα

«Κρίσιμη» χαρακτήρισε την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος συνεχίζει για 13η ημέρα την απεργία πείνας που άρχισε στις 2 του Μάη, ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, Παύλος Μαλινδρέτος.

 

Απαντώντας σε  ερώτηση της Kontra για το αν υπάρχει κίνδυνος μη αναστρέψιμων βλαβών στην υγεία του απεργού πείνας, ο κ. Μαλινδρέτος (ιατρός νεφρολόγος, που προφανώς έχει άμεση γνώση της κατάστασης του Δ. Κουφοντίνα), είπε πως αν περάσουν μερικές μέρες ακόμα, μπορεί να υπάρξουν μη αναστρέψιμες βλάβες.

 

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου πάντως δεν έχει εκδώσει κανένα ιατρικό ανακοινωθέν και, όπως μας ενημέρωσε ο υποδιοικητής, δεν προτίθεται να το κάνει ούτε σήμερα.

 

Στο μεταξύ αναμένεται εάν για το θέμα θα παρέμβει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, η οποία είχε ζητήσει από την περασμένη εβδομάδα βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Βόλου, τον ιατρικό φάκελο του Δημήτρη Κουφοντίνα αλλά και την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού της φυλακής προκειμένου να τα μελετήσει για να κρίνει εάν θα ζητήσει αίτηση αναίρεσης.

 

Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου τασσόμενο με το εισαγγελικό βέτο απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας.

 

Με το υπ΄αριθμόν 93/2019 βούλευμα τους, ομόφωνα οι δικαστές, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση και για δεύτερη φορά (μετά τις έξι 2ήμερες ή 4ήμερες άδειες) έκριναν ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια.

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες