Κοιμόταν η Κοσιώνη όταν σπάσαν τα νερά

Κοιμόταν η Κοσιώνη όταν σπάσαν τα νερά

Τον νέο ρόλο της μητέρας απολαμβάνει η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ την Δευτέρα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, κρατούσε το αγοράκι της στην αγκαλιά της. Ο μικρός Μπακογιάννης Jr ήρθε στον κόσμο με καισαρική και ζυγίζει 3,460.

«Ήταν λίγο συγκινημένη και ταλαιπωρημένη όταν μπήκαμε στο μαιευτήριο. Περιμέναμε να δούμε μήπως κατέβει το μωρό, γιατί ήταν λίγο ψηλά. Δεν είχε μπει καλά στη λεκάνη και επειδή ήταν μεγάλο μωρό (3,5 κιλά), καταλαβαίνετε ότι είχε δυσκολίες. Γέννησε στις 36,5 εβδομάδες.

Ήρθε με τη μαμά της γιατί ο κ. Μπακογιάννης έλειπε. Περιμέναμε γύρω στις 4 με 5 ώρες πριν προχωρήσουμε σε καισαρική. Κοιμόταν και γύρω στις 6:30 κατάλαβε ότι είχαν σπάσει τα νερά και με πήρε αμέσως τηλέφωνο.
Όταν κάναμε την καισαρική και βγήκε το μωρό, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, της το δώσαμε στην αγκαλιά και θήλασε αμέσως.

Η κυρία Μπακογιάννη ήταν τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη! Ώσπου να κάνουμε την καισαρική είχαμε και την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη στο δωμάτιο και μίλαγαν», δήλωσε στον Alpha σήμερα το πρωί ο γυναικολόγος - μαιευτήρας της Σίας Κοσιώνη, Παναγιώτης Σιδερωμένος.

Ακούστε στο πιο κάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής «Happy Day».

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες