Κάλαντα: Ο Τσίπρας, η Περιστέρα και το κοριτσάκι Κύριο

Κάλαντα: Ο Τσίπρας, η Περιστέρα και το κοριτσάκι

Με παιδικές φωνές πλημμύρισε το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς μαθητές του μουσικού σχολείου Αλίμου είπαν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Μια μικρούλα, όμως, που πήγε έτοιμη να τραγουδήσει φορώντας αγιοβασιλιάτικο σκούφο και το καλύτρό της χαμόγελο και κρατούσε στα χέρια της το παραδοσιακό τρίγωνο αρχικά στάθηκε αμήχανη. Η κ. Μπαζιάνα, που είχε επιλέξει ένα μπορντό κρουαζέ φόρεμα -στο χρώμα που ταιριάξει στο εορταστικό πνεύμα των ημερών με ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες πήρε τη μικρή από το χέρι και στάθηκαν και οι δύο κοντά στον πρωθυπουργό. Σαν μια σταρ που αναδύεται η τρισχαριτωμένη μικρή τράβηξε αμέσως τόσο την προσοχή του κ.Τσίπρα, αλλά και των φωτογράφων που έσπευσαν να απαθανατίσουν τα γνήσια παιδικά της νάζια.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος άκουσε κάλαντα και από μαθητές του διαπολιτισμικού δημοτικού σχολείου Αλσούπολης με τον Αλέξη Τσίπρα να αντεύχεται «merry christmas» σε κάποιον από τους μικρούς μαθητές ενώ στη συνέχεια όταν έμαθε από ποιο σχολείο ήταν τα παιδιά είπε σε ένα μικρό αγόρι «κόλλα το ρε φίλε, εισ' ωραίος»

 

tsip03

tsip04

tsip02

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες