Δεκάδες διαδηλωτές στο κέντρο σήμερα Κύριο

Δεκάδες διαδηλωτές στο κέντρο σήμερα

Φωτορεπορτάζ : Βαγγέλης Καρπαθάκης

Συγκεντρώσεις και πορείες κατακλίζουν σήμερα το κέντρο των Αθηνών όπου εργαζόμενοι σε διαφορετικούς τομείς διαδηλώνουν για τα δίκαια αιτήματα τους.

Συγκεκριμένα έξω από το Υπουργείο Εργασίας συγκεντρώθηκαν καθαρίστριες της Πανεπιστημιούπολης που εδώ και έναν μήνα απεργούν ενάντια στις περικοπές των μισθών τους και μαζί με μέλη του Π.Α.Μ.Ε φώναξαν για την βίαιη μείωση των μισθών τους.

Επίσης έξω από το Υπουργείο Εργασίας συσκεντρώθηκαν και διαδήλωσαν νοσοκομιακοί γιατροί του Εθνικού Συστήματος Υγείας όπου οι συγκεκριμένοι διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό τους και συγκεκριμένα στην ενοποίηση του κλάδου τους με τον Ε.Φ.Κ.Α και τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό που θα προκείψουν .

Να σημειωθεί ότι λίγο πιο κάτω από την Σταδίου και συγκεκριμένα έξω από το Υπουργείο Υγείας διαδήλωσαν καθαρίστριες των Νοσοκομείων της Αθήνας ενώ με πορεία πρός το Υπουργείο Εργασίας ενώθηκαν μαζί με τους Γιατρούς , με μέλη του Π.Α.Μ.Ε και καθαρίστριες της Πανεπιστημιούπολης και συνέχισαν με μία φωνή πρός το Μέγαρο Μαξίμου .

Τέλος ,αξίζει να αναφερθεί ότι στην πλατεία του  Αγνώστου Στρατιώτη διαδήλωσαν Μανιάτες προερχόμενοι από την περιοχή για την ¨απαλοτρίωση¨ που συνέβει σε γεωργικές τους εκτάσεις οι οποίες πλέον θεωρούνται Δασικές . 

Οι συγκεκριμένοι θέλησαν να καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και ζήτησαν άδεια όπου και την έλαβαν από την αρμόδια αρχή .

UY7B7373

UY7B7411

UY7B7453

UY7B7527

UY7B7351

UY7B7361

UY7B7531

UY7B7535

UY7B7530

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες