Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη Κύριο

Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη

Σάλο έχει προκαλέσει η παρουσία δύο κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, οι οποίοι θα έπρεπε να διαπραγματεύονται, στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα. Ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός οικονομικών και η κ. Εφη Αχτσιόγλου, υπουργός Εργασίας, παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σάλκε από τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη.

Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 1Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 3Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 4
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 5
Στο θέμα έγινε αναφορά και σήμερα στη Βουλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σχολίασε ότι αντί ο κ. Τσακαλώτος να ασχολείται με τη διαπραγμάτευση «βρήκε χρόνο να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα από τη σουίτα μεγαλοπαράγοντα». Ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετώπισε το θέμα με χιουμοριστική διάθεση: «Λες και κάποιος που βρίσκετε σε πίεση δεν μπορεί να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Αφήσατε όμως και άθλια υπονοούμενα, τι θέλετε να πείτε; Εκτός αν θέλετε να του καταλογίσετε ότι είναι γκαντέμης γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0 και σε αυτό θα συμφωνήσω».

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις για το θέμα ήταν αυτή στο Twitter από τον συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη: «Έτσι είναι οι πραγματικοί κομμουνιστές. Αγωνίζονται για να βλέπουν όλοι τα ματς από σουίτες».

Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 6Αίσθηση προκάλεσε και το σχόλιο του βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος αποκάλυψε ότι από το υπουργείο Οικονομικών του είχαν πει ότι ο κ. Τσακαλώτος δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερώτηση για το Ελληνικό λόγω φόρτου εργασίας. Τελικά λίγο αργότερα τον είδε στην Τούμπα...
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 7Αιχμηρή ήταν επίσης η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη: «Φανταστείτε την αντίδραση αν είχε πάει ο Στουρνάρας σε σουίτα πρόεδρου να δει μπάλα, χωρίς να έχει κλείσει η αξιολόγηση».
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 8Το θέμα έγινε viral στα social media με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Τα περισσότερα εστίαζαν στη διαπίστωση ότι αν υπουργός άλλης κυβέρνησης είχε κάνει κάτι αντίστοιχο, η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν από σφοδρή έως... σαρωτική.
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 9
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 10


Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 11


Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 12
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 13
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 14
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 15
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 16
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 17
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 18
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 19
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 20
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 21
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 22
Τσακαλώτος Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη 23

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες