Τζόκερ: Στην Κύπρο το «χρυσό» δελτίο κόστιζε μόλις 3 ευρώ Κύριο

Τζόκερ: Στην Κύπρο το «χρυσό» δελτίο κόστιζε μόλις 3 ευρώ

Σε πρακτορείο ΟΠΑΠ της Κύπρου έπαιξε ο το χρυσο δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ ο υπερτυχερός που κέρδισε 16,4 εκατ. ευρώ!

Και ο τυχερός ή η τυχερή δεν έπαιξε το δελτίο στην Ελλάδα, αλλά στην Κύπρο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε στο πρακτορείο της Φωτεινής Καβάζη που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στην περιοχή Μέσα Γειτονιά, προάστιο της Λεμεσού. Το μέγεθος της τύχης του νέου εκατομμυριούχου φαίνεται και από το γεγονός ότι έπαιξε 6 στήλες με την αξία του δελτίου να ανέρχεται στα... 3 ευρώ!

Όπως μας ανέφερε η κ. Φωτεινή Καβάζη, το δελτίο κόστιζε μόλις 3 ευρώ και παίχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης.
Αξίζει αν αναφέρουμε ότι, από τα €16,428,349 που κέρδισε ο τυχερός, η Κυπριακή Δημοκρατία θα εισπράξει φόρο το 20% ένα ποσό δηλαδή κοντά στα 3.3 εκατομμύρια ευρώ! Αρκετά μεγάλο ποσό.

Όπως ανάφερε πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Αλετράρης Διευθύνον Σύμβουλος ΟΠΑΠ Κύπρου, ο μεγάλος τυχερός επικοινώνησε με τα γραφεία του ΟΠΑΠ το πρωί και αφού ζήτησε να μείνει ανώνυμος ρώτησε για τα διαδικαστικά.
Ο μεγάλος τυχερός δηλαδή θα πάρει τελικά περίπου 13.1 εκατ. ευρώ. Είναι με διαφορά το μεγαλύτερο ποσό που δίνει ο ΟΠΑΠ στην Κύπρο.

Είναι περιττό φυσικά να αναφέρουμε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε έναν και μόνο νικητή, σχεδόν διπλάσιο από το προηγούμενο ποσό που ήταν μεν 19,2 εκατ., αλλά οι τυχεροί ήταν δύο.

Δείτε που παίχτηκε το τυχερό δελτίο με τις 5+1 σωστές προβλέψεις και που παίχτηκαν τα υπόλοιπα 5άρια:

Τζόκερ Στην Κύπρο το χρυσό δελτίο κόστιζε μόλις 3 ευρώΣύμφωνα με τα στοιχεία, η Κύπρος είχε την τιμητική της, καθώς εκτός από το μοναδικό δελτίο στις 5+1 επιτυχίες, είχε άλλα δύο κερδισμένα δελτία στις 5 επιτυχίες που έδιναν 120.000 ευρώ σε κάθε νικητή, ένα δελτίο συμπληρωμένο στην Αμμόχωστο και άλλο ένα στην Αγία Νάπα.

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες