Άγιος Δημήτριος: Βρέθηκε ο δολοφόνος του 73χρονου άστεγου..

Άγιος Δημήτριος: Βρέθηκε ο δολοφόνος του 73χρονου άστεγου..

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άστεγου, η σορός του οποίου είχε βρεθεί σε κάδο στις 12 Ιανουαρίου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δράστης της δολοφονίας είναι ένας 58χρονος, επίσης άστεγος.
Η σορός του άτυχου73χρονου είχε βρεθεί τυλιγμένη σε κουβέρτα μέσα σε σλίπινγκ μπαγκ.
Όπως προέκυψε ο δράστης είχε φιλοξενήσει το θύμα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σημείο που ήταν ο κάδος στον οποίο βρέθηκε η σορός του άτυχου 73χρονου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση έχει ως εξής:
Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 73χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε την 12-1-2017 σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου . Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του προκλήθηκε από στραγγαλισμό.
Όπως εξακριβώθηκε από την ενδελεχή έρευνα και την συνδυαστική αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 59χρονος ημεδαπός.
Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα που ήταν άστεγος «φιλοξενήθηκε» από τον δράστη, που επίσης είναι άστεγος, σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα. Μετά από παραμονή 4-5 ημερών, ο 59χρονος στραγγάλισε το θύμα του. Ακολούθως απέκρυψε τη σορό του θύματος στο εσωτερικό του καταλύματος και το βράδυ της 11-1-2017 τη μετέφερε και την απόθεσε σε κοντινό κάδο απορριμμάτων, όπου την επομένη (12-1-2017) βρέθηκε.

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες