ΝΔ: Στις 20 Δεκεμβρίου οι εκλογές

ΝΔ: Στις 20 Δεκεμβρίου οι εκλογές

Κλείδωσε για τις 20 Δεκεμβρίου η ημερομηνία των εςωκομματικων εκλογών στη ΝΔ, σύμφωνα με απόφαση της ΚΕΦΕ. Το «γαλάζιο» επιτελείο αποφάσισε να προχωρήσει στις εκλογες με την εταιρεία Vodafone, παραβλέποντας τις όποιες επιμέρους ενστάσεις.

Ενστάσεις, οι οποίες είχαν διατυπωθεί, με αφορμή το γεγονός ότι, όπως είχε προτείνει η Vodafone, σε περίπτωση που υπάρξει δεύτερος γύρος εκλογών, αυτός θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου, δηλαδή με το νέο έτος και μετά τις γιορτές.

Αυτό επίσης σημαίνει ότι απορρίφθηκε η προσφορά της εταιρείας Έξυπνα Συστήματα, η οποία εμφανιζόταν να εγγυάται τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών στις 13 Δεκεβρίου. Καθώς φαίνεται, επικράτησαν οι «φωνές» εκείνες, που εξέφραζαν αμφιβολίες για το κατά πόσον θα μπορούσε μια «μικρή» εταιρεία να φέρει εις πέρας το έργο των εκλογών μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όταν η Vodafone έδινε ως πρώτη ημερομηνία την 20ή Δεκεμβρίου.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι είχαν χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα»: από τη μία, οι κύριοι Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης είχαν προτάξει την ανάγκη πρώτα να βρεθεί αξιόπιστη εταιρεία και μετά να οριστεί ημερομηνία εκλογών, ενώ, από την άλλη, οι κύριοι Τζιτζικώστας και Γεωργιάδης εμφανίζονταν αμετακίνητοι για την 13η Δεκεμβρίου.

Ειδικοί, με τους οποίους συνομίλησε το mononews αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα έργο το οποίο για να προετοιμαστεί χρειάζονται τουλάχιστον 40 έως 60 ημέρες. Όμως οι ειδικοί της Vodafofe καλούνται μέσα σε 14 ημέρες να φέρουν εις πέρας την δύσκολη αυτή αποστολή (ιδιαίτερα υψηλού κόστους). Προφανώς η εταιρία μελέτησε τα δεδομένα και θεωρεί ότι είναι εφικτό να αναλάβει το ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων αυτό project.

Εάν την φέρει εις πέρας ο επικεφαλής της εταιρίας Γλαύκος Περσιάνης είναι σαφές ότι θα πιστωθεί την επιτυχία.

 

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες