Γρηγορόπουλος: Φρούριο η Αθήνα εν όψει της 10ης επετείου Κύριο

Γρηγορόπουλος: Φρούριο η Αθήνα εν όψει της 10ης επετείου

Σε «φρούριο» θα μετατραπεί αύριο η Αθήνα, για την επέτειο των 10 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Περισσότεροι από 5. 000 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν από το πρωί της Πέμπτης σε διάφορα σημεία του κέντρου της πρωτεύουσας.

 

Κλούβες των ΜΑΤ θα σχηματίσουν φραγμούς, όπου αυτοί κριθούν αναγκαίοι, ενώ άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. θα εκτελούν συνεχώς περιπολίες πέριξ των Εξαρχείων αλλά και σε άλλες περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί ως επικίνδυνες για την εκδήλωση επεισοδίων.

 

Σε συναγερμό λόγω «κίτρινων γιλέκων»

Το γεγονός ότι στη Γαλλία βρίσκεται σε εξέλιξη η εξέγερση των «κίτρινων γιλέκων» σε συνδυασμό με τα καλέσματα για τις συγκεντρώσεις που ήδη έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου, έχουν θέσει τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. σε «κόκκινο συναγερμό».

Η πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια απ’ όπου οι διαδηλωτές θα ξεκινήσουν πορεία προς τη βουλή.

Στις έξι το απόγεμα της Πέμπτης όμως τα βλέμματα όλων θα στραφούν στα Εξάρχεια.

Στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη συγκέντρωση στην οποία κάθε χρόνο συμμετέχουν χιλιάδες κόσμου.

Αποτέλεσμα εικόνας για grhgoropoylos
Με βάση την εμπειρία των προηγούμενων ετών οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι κάποια στιγμή αντιεξουσιαστές θα αρχίσουν τις επιθέσεις εναντίον των διμοιριών των ΜΑΤ που θα βρίσκονται στη γύρω περιοχή, στήνοντας ταυτόχρονα οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη και στους υπόλοιπους δρόμους που περικλείουν την πλατεία Εξαρχείων.

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες