Γερμανία: Επιστρέφοντας από το μαιευτήριο ξέχασαν το βρέφος μέσα στο ταξί!

Γερμανία: Επιστρέφοντας από το μαιευτήριο ξέχασαν το βρέφος μέσα στο ταξί!

Αντιμέτωποι με τον χειρότερο εφιάλτη τους ήρθαν οι γονείς ενός νεογέννητου μωρού στη Γερμανία, καθώς ξέχασαν το βρέφος μέσα στο ταξί που τους μετέφερε από το νοσοκομείο στο σπίτι τους. 

 

Οι γονείς από το Αμβούργο μαζί με το νεογέννητο μωρό τους, που είχε τοποθετηθεί στο πορτ μπεμπέ του, βρίσκονταν εντός του ταξί και έφτασαν στην οικία της οικογένειας. 

 

Οι γονείς αφού πλήρωσαν το αντίτιμο της κούρσας, αποβιβάστηκαν από το όχημα, ξεχνώντας στο εσωτερικό του το τριών ημερών βρέφος. Χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να διαπιστώσουν το σχεδόν ολέθριο σφάλμα τους, καθώς το ταξί είχε αναχωρήσει από το σημείο, χωρίς ο οδηγός να καταλάβει ότι το μωρό βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

 

Οι τρομοκρατημένοι γονείς ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές, ενημερώνοντας για την ύπαρξη του βρέφους μέσα στο ταξί, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν ταχύτατα οι έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος.

 

Ο οδηγός όταν αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την εργασία του και επέστρεψε στο όχημά του, διαπίστωσε με τεράστια έκπληξη πως στο πίσω κάθισμα του ταξί βρισκόταν ακόμα το πορτ μπεμπέ με το βρέφος.

 

Αμέσως επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τους γονείς του νεογέννητου αγοριού, ενώ λίγη ώρα αργότερα η οικογένεια επανενώθηκε με τους γονείς να ξεσπούν σε λυγμούς όταν αντιλήφθηκαν ότι η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος.

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες