Γεννηματά από το Μάτι: Η κ. Δούρου οφείλει να παραιτηθεί μετά τις σημερινές διώξεις

Γεννηματά από το Μάτι: Η κ. Δούρου οφείλει να παραιτηθεί μετά τις σημερινές διώξεις

Tην παραίτηση της Ρένας Δούρου ζήτησε η Φώφη Γεννηματά το απόγευμα της Τρίτης επισκεπτόμενη το Μάτι ύστερα από τις σημερινές διώξεις.


«Ύστερα από τις σημερινές διώξεις η κα Δούρου οφείλει να παραιτηθεί» ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, από το Μάτι όπου βρέθηκε λίγο μετά την άσκηση των διώξεων εις βάρος 20 ατόμων μεταξύ των οποίων η Ρένα Δούρου και ο Ηλίας Ψινάκης.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ακόμα «Εμείς δεν καταδικάζουμε κανέναν, αλλά έχει πολύ σημαντικά καθήκοντα, στα οποία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή να ανταποκριθεί. Και είναι στοιχειώδης ευθιξία απέναντι στη μνήμη των εκατό ανθρώπων, που έχασαν τη ζωή τους, να αναλάβει τις ευθύνες της επιτέλους. Ευθύνες, που τόσο η ίδια, όσο και ο κύριος Τσίπρας και η κυβέρνησή του προσπάθησαν με τόση αναλγησία να αποποιηθούν.

Εμείς είμαστε σήμερα, εδώ, προγραμματισμένα εδώ και πάρα πολύ καιρό γιατί θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν μείνει πίσω, προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να κλείσουν τις πληγές τους. Τα προβλήματα είναι πολλά. Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση προχωρούν όλα. Και όπως είχαμε δεσμευτεί δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί ο αγώνας των ανθρώπων αυτών. Έχουν δικαίωμα να έχουν την πολιτεία στο πλευρό τους».

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες