Επίκεντρο των Χριστουγέννων η Κατερίνη! ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ Κύριο

Επίκεντρο των Χριστουγέννων η Κατερίνη!  ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Χιλιάδες πολύχρωμα λαμπάκια άναψαν στο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο των 55 στρεμμάτων στην Κατερίνη και ένα μοναδικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων ξεκίνησε…

Το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων άνοιξε για δεύτερη χρονιά στην πόλη της Κατερίνης και μεταφέρει μικρούς και μεγάλους στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Ζογκλέρ, ανιματέρ, ξυλοπόδαροι, ξωτικά, νεράιδες, ταχυδακτυλουργοί και ήρωες παραμυθιών θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε κόσμους φανταστικούς, ενώ μουσικά σχήματα, νεανικές μπάντες, χορωδιακά σύνολα καθημερινά θα τους διασκεδάζουν.
Επίκεντρο Χριστουγέννων Κατερίνη 1

Ανεβαίνοντας στο «Πολικό Εξπρές» οι βοηθοί του Αϊ Βασίλη γεμίζουν τα παιδικά πρόσωπα χρώματα και φως και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού περιμένουν όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, στην παγοτσουλήθρα, στο Baby kart, στο παγοδρόμιο, στο καρουζέλ, και στον μύλο του λούνα πάρκ.
Επίκεντρο Χριστουγέννων Κατερίνη 2

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν το «Σπίτι και το Εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη», η «Αστερούπολη», η «Ευχούπολη», το «Στρουμφοχωριό», το «Ζαχαρόσπιτο» και το «Μαγεμένο Δάσος», τα οποία συμπληρώνουν τη χριστουγεννιάτικη εικόνα. Οι πρόσκοποι μας περιμένουν να ζήσουμε μια ξεχωριστή διαδραστική περιπέτεια στη «Χώρα της Χρωματιστής Περιπέτειας», ενώ παραμύθια ζωντανεύουν καθημερινά στο Πάρκο των Χρωμάτων Κατερίνης.
Επίκεντρο Χριστουγέννων Κατερίνη 3

Η υπαίθρια αγορά συμπληρώνει με γεύσεις, αρώματα, παραδοσιακά προϊόντα, στολίδια και παιχνίδια το χριστουγεννιάτικο σκηνικό, στο οποίο πολύτιμη είναι και η συμμετοχή των πολιτιστικών και κοινωφελών συλλόγων.
Επίκεντρο Χριστουγέννων Κατερίνη 4
Επίκεντρο Χριστουγέννων Κατερίνη 5


επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες