Ενα γιγάντιο παπί στην πόλη των αγγέλων

Ενα γιγάντιο παπί στην πόλη των αγγέλων

Έναν περίεργο επισκέπτη υποδέχτηκε το λιμάνι του Λος Άντζελες. Πρόκειται για μια γιγαντιαία φουσκωτή πάπια από καουτσούκ, που επιπλέει λιμάνι του Λος Αντζελες, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ San Pedro.

Η γιγαντιαία πάπια έχει ύψος 15 μέτρα και μήκος 15 μέτρα και είναι δημιουργία του Ολλανδού καλλιτέχνη Florentijn Hofman.

Ο Hofman είναι γνωστός για την κατασκευή υπερμεγεθων, οικείων αντικείμενων τα οποία τοποθετεί σε απροσδόκητες θέσεις για να προκαλέσει το μέγιστο αντίκτυπο.

«Προσπαθώ να κάνω κατάληψη σε κάποιον δημόσιο χώρο με τη δουλειά μου, δημιουργώντας έργα μεγάλης κλίμακας» εξηγεί ο ίδιος. «Και όταν τα έργα μου φεύγουν από τον χώρο, ο κόσμος μπορεί να δει τον ίδιο χώρο διαφορετικά».

Σε έναν κόσμο τέχνης που μερικές φορές παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά, αυτή η πάπια είναι εδώ για να κάνει τη διαφορά.

Λίγες μέρες πριν, στις 15 Αυγούστου, άλλο ένα φουσκωτό ζώο, μια γιγάντια χελώνα με το όνομα Alphie, ύψους 5 μέτρων και μήκους 15 μέτρων, έκανε το μπάνιο της στο λιμάνι του Σίδνεϋ, για την προώθηση της υποθαλάσσιας έκθεσης για την θαλάσσια ζωή στο Sea Life Sydney Aquarium.

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες