Ελληνικό: Η απάντηση του Νίκου Κουρκούλη όσον αφορά την διάρρηξη του σπιτιού του με την Κέλλυ Κελεκίδου

Ελληνικό: Η απάντηση του Νίκου Κουρκούλη όσον αφορά την διάρρηξη του σπιτιού του με την Κέλλυ Κελεκίδου

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε ο Νίκος Κουρκούλης λίγο μετά τις 11 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για να καταγγείλει διάρρηξη στο  συγκρότημα κατοικιών, όπου μένει μαζί με Κέλλυ Κελεκίδου και τον γιο τους.

 

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι κακοποιοί μπήκαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού και άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ. Ο τραγουδιστής περιγράφει στο star.gr τι ακριβώς συνέβη.

 

«Η είδηση δεν ισχύει! Πράγματι μπήκαν στο συγκρότημα κατοικιών όπου διαμένουμε και εγώ με την οικογένειά μου, αλλά δε διέρρηξαν το δικό μας σπίτι. Διαψεύδω τα δημοσιεύματα και επιθυμώ όλο αυτό να σταματήσει εδώ, γιατί υπάρχουν και παιδιά. Πήγα στο ΑΤ Αργυρούπολης- Ελληνικού  για να καταθέσω μήνυση κατά αγνώστων μαζί με τους υπόλοιπους κάτοικους του συγκροτήματός μας»

 

Ο Νίκος Κουρκούλης εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα ψευδή, όπως τα χαρακτήρισε, δημοσιεύματα, καθώς δεν έπεσε ο ίδιος θύμα διάρρηξης, αλλά γείτονές του. Ο ίδιος αναγκάστηκε να καταφύγει στις Αρχές, αφού η διάρρηξη έγινε στο συγκρότημα κατοικιών που μένει και εκείνος. 

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες